Att göra ett bra val …

är inte alltid lätt.

Tänk dig att du är en av ett fåtal utvalda som ska välja en världsledare, en president som ska styra över vår jords alla länder och frambringa fred och välmående bland såväl människor som djur.

Du har tre kandidater att välja emellan.

Men först vill jag att du svarar på följande fråga.
Om du kände en kvinna som var gravid och hade åtta barn redan, varav tre utav dem är döva, två är blinda, en var efterbliven och kvinnan själv har syfilis. Skulle du rekommendera henne en abort?

Så vidare till de tre kandidaterna där du ska välja en kandidat:
Kandidat  1:
Han samarbetar med mutade politiker, konsulterar astrologer och har två älskarinnor vid sidan om. Dessutom kedjeröker han och dricker ett tiotal glas Martini varje dag.

Kandidat 2:
Han har fått sparken från två arbetsplatser, sover alltid till klockan tolv på dagen, rökte opium under sin ungdomstid viduniversitetet och dricker en hel flaska whiskey varje dag.

Kandidat 3:
Han har fått en hjälteutmärkelse av sitt land, är vegetarian, röker inte, dricker inte och har inga skandaler bakom sig.

Vilken av dessa kandidater skulle du välja?

Namnen på de tre kandidaterna hittar du här >>> – följ länken.

Avsändare Margareta som konstaterar att jag har gjort ett bättre val än den sämsta.

Man ska således inte döma folk efter deras vanor… , eller det kanske är det man ska? =) Det beror ju på hur vi gör våra val.

Ps. En sak till – Angående aborten, svarade du ja? Då har du just tagit kol på Beethoven.

6 svar på “Att göra ett bra val …”

 1. …hahaha! kan väl tala om att jag gick bet på allt och fick mig en rejäl tankeställare när jag gjorde ditt test igår. Till mitt försvar kan jag väl säga att testet gjordes snabbt och att jag inte var närvarande. Förbannat också, Piraja visade sin absolut sämsta sida igår. Men, men. Ingen är perfekt…

 2. Ha ha Beethoven gick bort direkt, utan honom fanns det säkert ett annat geni som fick allt ljus på sig.
  Nej, jag valde inte det sämsta = nr 3 för den typen av personer kan jag vara utan. De lyfter oftast inga själar, har liksom glömt att leva i sin jakt på perfekthet.

  Nr 1 verkar vara en typ för mig och en som jag och de flesta andra är vana vid ha ha, är inte hela riksdag och regering full av dem i en salig blandning?

  Kram och en skön söndag

  1. Maggan – Det som hade gjort att jag valt aborten hade varit att kvinnan hade syfillis. Att barnen har vissa funktionshinder skulle inte göra att jag valde bort att få fler barn. Nu hade jag aldrig kommit på tanken att försöka befolka världen ensam.

   Sedan hade jag aldrig valt trean av samma åsikter som dig och en blandning av personligheter och kunskaper är alltid den bästa.

 3. Haha..jo si den hade jag sett tidigare…lite fusk att välja då ju..
  MEN jag kom hit för att berätta att
  -jag kunde väl inte hålla mig o vänta tills nästa vecka.
  Nu har jag inte alls fått gjort vad jag skulle o de e ditt fel…*ler*, skämt o sidor. Jag har lite svårt att skjuta upp saker, lika bra att ta tag i dem på stört, annars blir det kanske aldrig gjort.
  Välkommen o se resultatet.
  Kramiz o go lördagsafton

  1. Anki – Ska genast kila över medan jag väntar på den beställda pizzan som sombon just nu har åkt iväg för att hämta. Här ska vi vara internationella, Roma och Jamaica.

Tycker om din kommentar