Klockan 10 …

fast egentligen är den 22:00 och det här blir mitt inlägg för 365 foton 2010 och tema 302 – tio.

Kategori | 365 foton 2010 hos Bildgatan | 302 – tio

Min egen stationsklocka som jag hittade i en sådan där massbutik, eftersom jag tyckte den skulle passa bra i i vår hall, vår egen station. Plånboken öppnades snabbt men det var inte mycket jag behövde plocka ut från den, ett superpris. Varje gång jag har varit in i butiken efteråt har de haft olika pris på klockan, både dyrare och billigare. Ibland kan billigt vara bra och den här är ett sådant exemplar, den visar helt korrekt tid och något mer behöver den inte klara av.

Avsändare Margareta som ska till jobbet i ca två timmar i morgon för lite utbildning i att utbilda personalen i det nya programmet. Först på morgonen ska jag skjutsa sambon till stora sjukhuset eftersom han ska opereras i morgon. Det har blivit en del åtgärder efter stroken i våras och det är bra att han inte har behövt vänta alltför länge. Det är mycket som påverkar av hur du mår och riskerna när saker och ting inte fungerar. En nässkiljeväggsoperation kan underlätta sömnen, att inte sova bra kan vara en bidragande orsak till andra sjukdomar.

Vad flitig jag har varit här på bloggen idag, utan att för den skull ha skrivit något egentligen. Tänk vad enkelt det är, lägg ut en bild på en klocka och sedan är det bara att skriva ner några rader om klockan. Hade någon sagt till mig för drygt två år sedan att jag skulle kunna göra så här hade jag trott att hon/han inte var riktigt klok. Jag? Skulle jag skriva texter om min hallklocka på Internet, knappast.  =)

Här hittar du alla andra som också deltar om du följer länken  – 365 foton 2010

7 svar på “Klockan 10 …”

 1. Vilken läcker klocka. Den andas verkligen vänthall tycker jag. Dessutom ser den ut att ha några år på nacken!

  Hoppas allt går bra för sambon din.

  1. Znogge – Det var därför jag köpte den, när den såg gammal och ”vänthallsaktig” ut. Narkosen gick bra sedan får vi se hur själva resultatet utvecklar sig.

 2. Oh du har station i din hall. Vad häftigt. Läcker klocka ju. Så när man kommer till dig får man sitta i hallen o vänta på att tåget går in till köket så man får en kopp kaffe..*ler*. De e ju annorlunda o kul!!
  Ja tänk vad man kan skriva bara om en liten bild. Så är det o kul är det därtill.
  Håller tummarna för sambon idag – lite läskigt de här han råkade ut för, man kan tacka att sjukvården är bra idag så allt gick bra. Friska vindar o vilda sus från Småland rakt upp i landet till sambons sjuksäng….oh vipps är han hemma o mår gott i gott igen.
  Kramiz Anki N

  1. Anki N – Ja och som tur är har vi aldrig haft några förseningar, alltid i tid och rakt in i köket eller var du vill. Så bra mår han inte just nu fick nog en släng av förkylning tillråga på allt.

 3. Nu ska jag priotera… för en gångs skull. Vad är det för fel på sambon? Är lite orolig nu. Inget allvarligt hoppas jag. Men eftersom ditt urverk (?!) verkar fungera alldeles utmärkt så verkar det inte vara något allvarligt med sambon. Hoppas verkligen att det inte är nå’t allvarligt. Nässkiljeoperation – orkar inte googla. Är alldeles för trött. Ska ju jobba heldag imorgon;-)

  PS. Din klocka hade jag köpt på stubben – dyr eller billig – ”me like – a lot. DS

  1. Beate – Det är ju så här att om vi inte kan andas ordentligt genom näsan när vi sover så blir sömnen dålig och mycket av vår tillvaro påverkas av dålig sömn. Sambon hade en sned nässkiljevägg som nu opererats så då får vi se om det blir bättre i framtiden. Det är inte mer ån 75% chans att det lyckas men det var kanske värt ett försök. Än syns ingen skillnad och det kan ta väldigt lång tid om det skulle hjälpa. Nu är han bara snörvlig och har lite ont.

   Det är ganska vanligt.

Tycker om din kommentar