I morgon kommer den …

min fortsatta prenumeration och nästa nummer av Språktidningen, mer behöver jag inte för att den dagen ska vara räddad och lyckan om inte fullkomlig så i alla fall stor.  Jag fick ju några nummer som gåva i höstas och i julklapp fick jag e-post från Tidningskungen.se med följande rubrik – Spännande present – i texten fanns en länk och där hittade jag en hälsning med god jul och en fortsatt prenumeration på tidningen.

Jag tycker om den här typen av tidningar med intressanta artiklar där jag förhoppningsvis också snappar upp någonting som jag kan ha nytta av av eller bara tycka är roligt att veta. Ur innehållet i nästa tidning kan jag bland annat läsa – Vad är egentligen ett ord? – det ska bli spännande att få veta. Att sedan formatet är helt perfekt gör inte tidningen sämre. Jag har upptäckt att jag hittar mina tidningar i de formaten. Tidningen Filter är en annan tidning som jag har köpt under en period, tror jag har varje nummer förutom det sista. I förra veckan hittade jag en annan tidning i samma format – Modern psykologi –  som mest troligt också kommer att hamna i bokhyllan hädanefter, även sambon tyckte om den tidningen.

Tack vare den här presenten från min kära svägerska så hittade jag också den perfekta julklappen till min mor på Tidningskungen.se.   Att köpa och fixa julklapp till henne är inte det enklaste för jag vill självklart att hon ska vara nöjd och tycka om presenten, inte bara en gåva för gåvans skull. Hon gillar att lösa korsord och prenumererar redan på två korsordstidningar och en veckotidning med mycket korsord. Det låter kanske som att hon har tillräckligt med tidningar men det har hon inte för hon vistas helst hemma och vad kan då vara bättre att få läsa lite och samtidigt träna minnet. Lättläst ska det vara och korsorden får inte vara för svåra.

Jag kom ihåg min egen gåva som jag blev så glad över och kilade snabbt in hos Tidningkungen.se för att se vad jag kunde hitta. Det fanns en uppsjö av tidningar och ämnen att välja på, så det var inte helt lätt att välja men jag hittade i alla fall en som jag trodde hon skulle bli glad över, och det blev hon. Tidningar och böcker är alltid bra presenter. Det finns för alla människor oavsett om de läser mycket eller har lite udda intressen, någonting hittar man alltid. Det är inte heller speciellt dyrt om jag tänker på vad jag får tillbaka.

Därför vill jag ge ett superbra tips till alla som står där och funderar över presentval och tycker att det är svårt. Det är inte svårt. Gå till Tidningskungen.se och leta fram den perfekta gåvan där du även kan skicka ett presentkort när du väl gjort ditt val av prenumeration.

Avsändare Margareta som längtar efter att komma hem från jobbet i morgon. Ta bort plasten och sedan lukta och njuta. Visst luktar nya tidningar gott? Den doften kan du aldrig känna om du sitter och läser en tidning på nätet eller lyssnar på en cd. Efter luktandet ska jag sätta mig i fåtöljen och bläddra igenom för att senare under kvällen så smått börja läsa.

Ps Det är synd att den kommer ut så sällan, varannan månad, samtidigt förstår jag att den inte skulle hålla samma kvalité och även i det fallet håller jag på kvalité framför kvantitet.

6 svar på “I morgon kommer den …”

 1. Har aldrig hört talas om denna tidning. Så tack för tipset. har aldrig varit inne på Tidningskungen heller… ooooops.
  Håller däremot helt med dig att tidningat (även böcker) luktar underbart gott. En perfekt mix av tryckfärg och papper. Sniffar alltid jag med. Dessutom skulle jag aldrig ens försöka läsa en tidning på nätet (ja Sportbladet kanske, men det är ju en dagsblaska).
  Önskar dig en härlig njutning med ”Språk” liggandes i fåtöljen med ett glas vin bredvid imorgon:-)))

  1. Beate – Den är bra och du som gillar språket borde läsa den.

   Det varken läsning eller ett glas vin .. . tidningen kom inte förrän dagen efter och då blev det lite läsning men inget vin.

 2. Ja så är det – även en tidning kan vara lycka. Min kommer på onsdagar o är en helt vanlig Allas, då är jag extra lycklig o väntar på brevbäraren. Eftersom böcker tar för mycket tid tycker jag noveller o annat i tidningen är lagom långt. Så finns ju annat smått o gott oxå.
  Presenter till mammor, du det är inte lätt…de har ju i reglel de mesta oxå när de kommer upp lite i åldern.

  God dag
  Kramiz Anki N

  1. Anki – Allas tror jag det var som mamma hade redan, i alla fall en med mycket korsord i. Min mamma är minsann inte lätt för hon vill bara ge och böcker kan jag inte köpa till henne för det är alltid något som göra att hon inte läser dem. Försökte med tre ifjol och ingen har hon läst för de passade inte henne.

 3. Då får jag önska dig en bra dag med spännande läsning. Visst är det trevligt med en tidning som dimper ner i lådan. Som motvikt till reklam och räkningar…

Tycker om din kommentar