Dagens första leende…

och lite tankar som far i väg innan jag stiger ur sängen för att påbörja resten av det här dygnet.

Jag gillar Baby blues, serien som varje morgon roar mig en kort stund på morgonen, de dagar jag hinner läsa tidningen. Upphovsmännen till serien är Jerry Scott och Rick Kirkman och de har verkligen hittat till en del av min humor. För mig är serien rolig för att jag kan associera även till vuxenvärlden trots att det är en serie som handlar om en barnfamilj och deras liv.

Dagens var inte något undantag, eller hur?

Avsändare Margareta som kan konstatera att mina tankar om utefotografering och en vacker vinterdag snabbt spolierades trots att solen lyser och vädret är underbart. Temperaturen är däremot inte lika lockande -25. Nu kan jag bara konstatera att den här vintern har varit allt vad jag inte vill, trots att jag egentligen inte kan säga vad som har varit speciellt annorlunda.

7 svar på “Dagens första leende…”

 1. Nu fick det bli ett kvällsskratt för mig, vilket är ju minst lika bra, eller hur?!!!
  Så du börjar också bli trött på kyla och snö och vinter och… Du ”höll” två månader längre än jag;-) Men ni har ju åtminstone sol. Men -25 grader är ren människoplågeri. Tycker djupt synd om dig däruppe och hoppas att du kompenseras med den varmaste sommaren någonsin om sisådär fyra månader.

  1. Beate – Jag brukar hålla betydligt längre men nu börjar det bli fina dagar. Den där sista meningen, jag känner lite ironi? =)

 2. Det var en ny serie för min del.

  Jag måste passa på att tacka dig för dina kommentarer!

  Tycker att beskrivningen av dig som semla är jättefin. Mjuk, go och söt, det måste passa dig.

  Kram

  1. Imse – Tack för det så har inte jag tänkt men du har kanske rätt =) Jag tänkte åt ett helt annat håll.

  1. Znogge – Den är super och du får be dem att lägga in den igen. Fast det finns ju fler roliga serier som jag kanske inte upptäckt ännu.

Tycker om din kommentar