Jobb, jobb …

och lite mera jobb. Tyvärr hinner jag varken med mina kära bloggvänner eller så mycket skrivande men jag kommer tillbaka när det finns tid för lite lediga stunder.

Avsändare Margareta som även slötittar framför TV:n och kan konstatera att vi nu fått ett guld av min stora idrottsfavorit på tjejsidan – Charlotte Kalla. Tyvärr ingen bild på Charlotte genom TV:n men väl några ganska vanliga bilder i TV rutan just nu.

Charlotte är från min mors trakter, men ett konstig val av namn för en tornedaling. Har ni hört en tornedaling som kan säga Charlotte? I Finland och i de nordligaste delarna av landet är det vissa problem så där heter hon i stället Sarlott.

4 svar på “Jobb, jobb …”

  1. Ha, ha… kul med ”språklektionen” där:-) Hör nästan uttalet och börjar småle:-)

    Björn Ferry vann ju också guld. Han och hans Heidi är grannar med en kollegas mamma i Storuman. Visst är världen liten!

Tycker om din kommentar