Små vassa taggar …

kan jag lätt sticka mig på i livet.  En del taggar gör riktigt ont, både i själ och hjärta medan andra små taggar bara ger övergående kroppslig smärta.  Självklart väljer jag den fysiska taggen dom både är betydligt lättare att illustrera bildmässigt och även enklare att komma över. I veckans makro är det fritt val och jag stannar kvar i sommaren och på en plats i solen – nära en kaktus och dess taggar men även den knoppande eller utdöende blomman.

Kategori |Macro – Fritt val hos mig på Bildgatan

Avsändare Margareta som har allt sjå i världen att hålla ögonen öppna. Kanske ett litet stick någonstans skulle få mig att vakna till liv.

Ps Spänningen i stafetten är för hög så jag sprang i väg till datorn en stund men nu är det sista sträckan så jag återkommer kanske senare. Just nu -28.

10 svar på “Små vassa taggar …”

 1. Hejsan !
  Både bra bild och text !
  Verkar vara rejäla taggar på denna kaktus i alla fall , så att man blir varnad om vad man kan vänta sig , innan man sticker fram fingrarna :)

 2. Mycket bra text till taggbilden som är kanoooon. Och ingen snöbild heller, tack. Åt andra sidan finns det ju inga taggar bara (is-)tappar nu.
  Stafetten var hur rolig som helst, ishockeyn däremot pratar vi inte om.

  PS. Glädjande nog har vi 0,1 plusgrad just nu:-))))))))))) DS.

  1. Men istappar är så vackra, hoppas att jag hinner fota några innan vintern är över så att du får njuta av även dem =)

   Svensk ishockey – vad är det? Plusgrader, inte det minsta avundsjuk.

  1. Ja det har en funktion och kanske även de taggarna vi kan visa utåt ibland, de som inte syns.

 3. Aj, aj! Ska akta mig för taggarna ;)
  Snyggt macrofoto blev det!

  Visst var det superspännande i stafetten :)
  Igår hade vi -38.4 som värst, idag dryg 30. Less på kylan nu!

  1. Birgitta – Mer än spännande, jag har svårt att följa med blir rastlös och kan inte titta. Det gick ju bra. -38,4, hu men det är en liten kallhåla du bor i på vintern och på sommaren kan du stoltsera med riktig värme.

Tycker om din kommentar