Han är grym, …

riktigt grym, min sambo -på att skotta snö.

Kategori | 365 foton 2010 hos Bildgatan | 93 – grymAvsändare Margareta som inte hinner med, med kameran. Det går undan och idag var taket avskottat ganska snabbt. Något ton i vikt och som en liten grym vettvilling ser han ut när han far fram med spade och snöraka. Nej, egentligen inte för han gör det så organisatoriskt och det ser så välplanerat ut trots att det bara säger svisch och så är han klar. En annan skottade en halvmeter igår och kanske fyra meter idag, jag var helt slut. Resten av vägen till bastun var lika färdig som den var igår till utedasset, det är ganska många meter att skotta och inget för veklingar upptäckte jag efter första spadtaget. Jag hinner inte med och reagerar lite långsamt.  Han är verkligen grym, riktigt riktigt grym och belöningen blev en skön het bastu med en iskall öl.

Här hittar du alla andra som också deltar om du följer länken  – 365 foton 2010

PS. Solen har hållit sig framme även idag och blir vädret lika fint i morgon så ska jag på mitt lilla egna utecafé. Jag läste att Znogge upptäckt att utekaféerna börjat visa sig i hennes stad och därför tänkte jag inte vara sämre och starta upp med mitt egna, före alla andra konkurrenter i länet.

7 svar på “Han är grym, …”

  1. Visst är det så men han är faktiskt grym. Trots att jag sett många ”proffsskottare” så har jag ännu inte sett någon som han, beror kanske på de där som sitter på armarna. =) Nu är inte jag jävig, inte det minsta. =)

 1. Ta väl hand om sambon… det kommer fler vintrar;-)
  Å belöningen kunde du ju ha ”utökat” lite (=mycket)…

  PS. Znogge upptäcker utecaféer (YESSSS). Allsvenskan börjar nästa lördag (ha, ha, ha)… å du tänker starta ditt eget café… i ja…
  Får jag önska Lycka till?!! Blir det kok-, brygg eller Nespresso-kaffe. DS.

  1. Jag försöker och det är ganska lätt. Jag kunde ha gjort det, men resurserna räckte inte till. Det får bli något senare.

   Vi får se hur det blir med mitt utecafé, har stigit upp lite sent och det är arbete i morgon så vi får inte bli för sena för hemresa.

Tycker om din kommentar