Underifrån …

kan jag studera när han skjuter sig över.

Kategori | Lördagsmixen – underifrån |

Avsändare Margareta som hittade ett nytt fototema – Shannara’s lördagsmix – hos Beate. Temat passade mig bra idag, jag behövde inte gå så långt i mina mappar för att hitta motivet för dagens tema – underifrån. I samma mapp som mitt bidrag till veckans Bildverkstad. Östergötland och mappen Gamla Linköping 2009-01-31 låg den bara och väntade på att få kasta sig över lördagsmixen. I en av de butiker som jag skrev om, hittade jag detta vackra träsnideri och i samma butik som jag skrivit om tidigare, Kanevads.

Fler bidrag i Shannara’s lördagsmix hittar du om du följer länken här >>>

14 svar på “Underifrån …”

  1. Ja för en sportintresserad (friidrotts)måste det vara en höjdartavla. Den kan även vara kul att ha av andra orsaker.

  1. Yes and the shop has a lot of unusual crafts. I´ve got a art with a bee.
   I can’t comments on your blogg because the alternative for name/webbadress not exist.

   I do it here if you read any more

   A very beautiful reflection which come underneath in the water.

   Thanks for your comments in my blog.

 1. Jamen: perfekt val för underifrån, vacker skulptur… åsså jättekul att du hittade till Shannara via mitt ”underifrån”.

  PS. 1 000 tack för länken:-) DS

  1. Jag hittade ju henne tidigare hos dig men har inte riktigt hunnit med, nu kom den här bara och temat gjorde att jag inte behövde ut och leta.

  1. Direkt jag såg ditt tema tänkte jag på min asp men när jag var i mappen för förra inlägget så dök jag på denna som bara skrek – Jag är perfekt för temat, ta mig. Annorlunda för mig och kul tyckte jag.

   Tack för det och jag ska försöka vara med, bara jag är på plats och dygnet räcker till.

Tycker om din kommentar