Dopning pågår …

av både panodil och mollipect för att orka sitta upprätt i morgon. Ledsen men jag orkar inte besöka för att läsa och titta på varken texter eller bilder i kväll.

Jag kan, jobbet går inte under om jag skulle vara sjuk, men jag vill inte. I morgon och på onsdag har jag information och  utbildning som jag bara vill och bör vara med på. Typiskt. Idag satt jag och pratade med en kollega om huvudvärken som jag haft under några dagar men påstod att jag nästan aldrig blir riktigt sjuk. Hon har nämligen också varit sjuk i en vecka och det  har aldrig hänt under den period jag jobbat där. Efter lite ”hudvård” på eftermiddagen fick jag frossa och när jag kom hem började jag nysa, lederna värker, ögonen blöder och så vidare. Precis så där som bara en man kan vara när han blir lite sjuk. =) Precis så kände jag mig. Nu efter två panodil och lite mollipect så känner jag mig en aning fräschare, bara lederna och huvudet som värker lite fortfarande.

Avsändare Margareta som därför bara säger godnatt och hoppas att jag förhoppningsvis orkar mer i morgonkväll efter jobbet. Godnatt till alla där ute.

10 svar på “Dopning pågår …”

 1. Godnatt tjejen!!! Hoppas du vaknar som pånyttfödd imorgon bitti, det önskar jag dig verkligen. Ja en Krypa på dig kram får du också (om du vill ha en alltså).

  PS. Såg precis att jag ligger en dag efter alla andra kommentarer, ja, ja… det där med att blogga på jobbet går ju inte. Men Kramen ovan kvarstår å ett hett tips: IPREN säger jag bara. Gör underverk, iaf för mig. DS

  1. Jag kör med panodil, ipren funkar inte för de som har astma och allergi därför blir det sällan att jag köper dem, av gammal vana. Att blogga från jobbet går ju inte, skulle aldrig komma på tanken ens. Kollar inte ens en blogg på jobbet. Det beror nog inte på att jag inte skulle kunna utan mer på att jag jobbar så koncentrerat, oftast.

 2. Oj…hoppas du piggar på dig till morgondagen då. Ja vad säger man. Krya på dig vännen. De e inte kul att vara sjuk, inte de minsta faktiskt. Men tyvärr drabbar de även de bästa.
  Kramiz Anki N

  1. Kortaste virusattacken som skrivet. Det verkar inte drabba de bästa. =) eller så är jag som vanligt så människan tvärtom när det gäller kroppen.

  1. Det där ordentliga viruset åkte tillbaka lite och under dagen har jag inte känt något, nu känner jag lite men mycket lite. Jag ska snart få krya på mig – blir ledig på torsdag.

  1. Skatan – Ett underverk, i morse inte mycket känning bara lite men det är på kvällarna jag känner av lite.

Tycker om din kommentar