Nära kan det vara …

på olika sätt och jag plockade ut några bilder över vad jag har träffat på en dag i augusti i fjol på en av mina promenader. En salig blandning av det riktigt nära till det som är nära men ändå en bit ifrån. Allt möjligt kan hittas och beses under skogspromenaderna. Från det minsta lilla barret till den stora vattenkraften. En del saker är inte så trevliga att stöta på i naturen men tyvärr finns de trots allt där. I reklamen tar ju Pripps blå oss ut i naturen och det har den även gjort här, de som tömde burkarna tog reklamen på allvar.

Kategori | Lördagsmixen – nära |

Avsändare Margareta som blandat friskt och vilt bland bilderna från samma dag som föregående inlägg med gamla saker som tema.

Fler bidrag i Shannara’s lördagsmix hittar du om du följer länken här >>>

Kan misstänka att ett runt föremål är avfotat än andra så här inför påsken, ska bli spännande att se.

13 svar på “Nära kan det vara …”

 1. Someone I work with visits your blog regularly and recommended it to me to read as well. The writing style is superior and the content is top-notch. Thanks for the insight you provide the readers!

 2. En lika salig blandning som jag själv är (ibland). Jag brukar ju vilja ha en speciell ordning men nu slängde jag bokstavligt talat in bilderna utan att tänka på vare sig ordning eller ”tema”.

 3. Dina ”gamla” takbilder var suveräna men den här bildserien slår nog det mesta jag sett. Just den saliga blandningen gör att jag blir totalt fascinerad. Här kan jag ine välja en favo. Love them all:-)))

 4. Skogen är fin i en myras perspektiv.
  Vad är det på bild 8?

  Min favorit är glasbiten, det är just det som farsinerar mig när jag tittar just på närbilder. Det är de här grejjorna som ingen riktigt ser, men när de kommer i rätt vinkel och perspektiv så blir det vackert som en tavla!

  1. Bild åtta är någon gammal detalj som är kvar från en svunnen tid längs älvdalen men vad det är vet jag inte.

  1. Shannara – Har jag bara uppslag och tid så hänger jag alltid på och ibland blir det ”lite” mycket.

Tycker om din kommentar