Färggranna och …

i regnbågens alla färger är pappersproverna jag hittade i en av mina bra att ha lådor. Vilken lyckad tillfällighet att Shannara just i helgens lördagsmix har regnbågens färger som tema. En ren tillfällighet är det kanske inte, när jag såg temat och samtidigt funderade över hur veckan varit och min totala tystnad på bloggen så tänkte jag i färger. Det var då enkelt att slå två flugor i en smäll. Glad att det inte var riktiga flugor för de är jag gärna utan ett tag till, trots att det är ett av tecknen på att vi kommit ett steg närmre den varmare årstiden. I stugan vaknar de upp när jag börjar elda oavsett årstid, det väcker garanterat allt och ibland kan jag även få några att fly f’ältet.

Kategori | Lördagsmixen – regnbågens färger |

Avsändare Margareta som varit ganska frånvarande i veckan och det har känts bra. Datorn har varit påslagen men mycket har inte uträttats framför den. Jag har under en längre tid vant mig vid att vara ganska uppdaterad och ibland kan det kännas en aning för mycket och det ska vara en lust att sitta vid datorn den får aldrig bli ett måste för mig. I veckan har jag jobbat och under kvällarna har det blivit lite mer socialt och även en del slötittande på både viktiga nyheter och helt onödiga program.

En av kvällarna var jag på lite mingel i en av stadens specialbutiker med klädvisning, snacks och god dryck och framförallt trevliga människor. Även askmolnet som sprider sig över Europa har skapat både tankar och oro kring mina nära som finns utanför Sverige och ska ta sig hem. De tankarna och den verkligheten återkommer jag om i ett senare inlägg.

Lördagen var också de riktiga färgkontrasternas dag i sinnet och själen. Sambon som blev en riktig femfemma i dubbel bemärkelse fick börja sin dag med att åka till Finland på begravning och sedan sent på kvällskröken komma hem till ett mycket intimt firande av att han nu blivit ett år äldre. Lite god mat och dryck, några små presenter och en tårta som för tankarna till utlandet och en av de städer i Europa som numera är ett välbesökt turismål.

Fler bidrag i Shannara’s lördagsmix hittar du om du följer länken här >>>

12 svar på “Färggranna och …”

 1. ..känner mig också lite slö med bloggen. Skulle också ha kommit på klädvisningen, men jag var bokad. Finfin bild och hälsa sambon grattis i efterskott från mig :)

  1. Nu är det så mycket annat som knackar på. Vad synd att du inte kunde komma. Jag tänkte nog att det var så. Det var i alla fall kul att se och träffa några av våra gemensamma vänner som jag inte sett på mycket länge. De var lika fräscha, vackra och fina som vanligt.

 2. Färgpaletten är helt suverän, även om jag inte riktigt vet vad den är… inte flugsmällare väl;-)
  Kul med mingel… undrar vad som fick följa med hem – jag menar i klädväg alltså;-)

  1. Nej Beate jag lovar, inte flugsmällare. Det är pappersprover som jag arbetat om lite. Faktiskt är jag väldigt stolt över mig själv, ingenting fick följa med mig hem. Jag hade tänkt våga vägra handla kläder i vår, men det känns nu som att det kommer att gå i stöpet. =)

 3. Det bästa med våren är ju att vi går mot färggrannare tider. Det har redan börjat sticka upp färg ur marken, snart blir det mer. Och mer dofter. Och mer ljud. Så härligt! :)

  1. Det har pågått länge nu och jag får lite abstinens när jag inte läst hos er andra på länge.

  1. Shannara – Det var trevligt och jag fick träffa några människor jag inte sett på mycket länge.

Tycker om din kommentar