Från det färgrannaste …

i regnbågens alla färger till det svartvita. Det är riktiga kontraster från förra veckan hos Shannara och lördagsmixen, kul.

x

Kategori | Lördagsmixen – svartvitt|

Avsändare Margareta som tycker det är kul med de stora kontrasterna i teman. Med mina två bilder som är redigerade till svartvitt med olika alternativ har jag också två kontraster knoppningen som nu är på gång i stora delar av Sverige, men inte här ännu och den vissna blomman som blommat färdigt. Båda är fotade i fjol i Linköping vid två olika tillfällen och årstider.


Fler bidrag i Shannara’s lördagsmix hittar du om du följer länken här >>>

8 svar på “Från det färgrannaste …”

    1. Jag är lite sen med kommentarer och svar och bättre sent än aldrig är inte heller alltid rätt. Gillar också den andra bilden fast den första tycker jag också om.

    1. Lördagskvällen var bra =) och snart är det lördag igen och jag befinner mig tillbaka i Linköping på lördagskvällen.

  1. Snyggt fotad!!! Du är verkligen duktig!!!

    PS. Vi har inte kommit så mycket längre än du heller kan jag säga. Läser man skånska bloggar så är de ute i t-shirt och påtar i trädgården. Ja, ja… den som väntar på nå’t gott får vänta riktigt länge i vårt avlånga land. DS

    1. Någon t-shirt går jag inte ut i på länge ännu och inte påtar jag någonstans heller. Det är precis så att vi får vänta lite längre men när vi får det så får vi det rejält.

Tycker om din kommentar