Ett nummer …

eller flera är temat i lördagsmixen hos Shannara idag. Det hade varit ganska enkelt att lägga ut ett av de nummer jag levererade igår men det kändes en aning för lätt, det som jag sysslar med nästan dagligen. Idag ska jag inte göra något stort nummer av mina tankar kring temat och bilden utan jag lägger ut en hel bok med nummer, min nummerbok helt enkelt. Håll till godo – många nummer blev och blir det.

Kategori | Lördagsmixen – nummer|

Avsändare Margareta som funderar varför vi ska nöja oss med ett nummer när vi kan få en hel bok.  Det var tur att jag kollade på temat innan jag lade ut det. Jag läste nämligen igårkväll att Shannara skrivit hos Beate att temat skulle vara trumvirvel, men kanske att jag nu förstår vad hon menade. Jag har letat illustrationer till trumvirvel och funderat över det på mässan.


Fler bidrag i Shannara’s lördagsmix hittar du om du följer länken här >>>

11 svar på “Ett nummer …”

  1. Mmm … om man gillar siffror eller tänker lite eljest.

   Du försvinner alltid bland skräpposten, vet ej vad det beror på.

 1. Klockrent! Där ser du, lätt som en plätt;-)
  Å om du inte skvallrar …så visste jag inte vad en nummerbok är. Googlade och vlev förvånat över vad jag fick fram. Du ser, min allmänbildning ter sig… långsamt men säkert.
  Nu väntar jag med spänning till din bakifrån-bild. Jag tror jag kan gissa vad du menade i kommentaren. Spännande att se om jag har rätt;-)

  1. Kanske inte en bok som jag letat efter för att köpa, men på någon bokrea slank den med ner och kan vara bra som en uppslagsbok när jag funderar över någon sifferkombination med ett E framför.

   Jag lovar att inte skvallra och en nummerbok kan ju vara vad som helst så det är inget att skämmas över. =)

Tycker om din kommentar