Helgledigheten …

har påbörjats idag.

På väg mot stugan …

På plats var jag snabbt redo …

Mycket jobb fanns och finns det fortfarande …

Tur att den gamle fortfarande är i bra skick och fungerar …

sedan finns det ännu mer för den som känner sig hågad och tur att jag har en som påstår sig älska just det jobbet.

Efter krattningen kom belöningen … burgare på grillen. 

Medan min beskyddare övervakade både jobb och grillningen.

Bastun får vänta till i morgon eftersom vi  kom så sent men när krattningen är klar och annat stök …

Min röda stubbe har fått agera både vilopaus och i morgon vid bastubadet får den lysa upp med lite ljus, fast nu börjar det vara sent innan mörkret infinner sig.

Avsändare Margareta som absolut inte hade någon tanke på något jobb idag eftersom klockan var sen eftermiddag när vi kom hit. Har jag mamma med mig – inte en chans till avkoppling så länge saker är ogjorda. Hon hann knappt in genom dörren så var hon på väg mot bodan för att hämta krattan. Inte kan jag då bara sätta mig ner och njuta av livet på landet. Jag gjorde ett sträck, med krattningen och talade om för mina krattvänner att hit men inte längre är tillåtet i kväll, någonting måste vi lämna till morgondagen.

Ps Vad enkelt det är med en liten, liten kamera, bara att stoppa i fickan och sedan fota och fota. Jag har haft en del små kompaktkameror tidigare men den här känns betydligt mer kvalitativ än de tidigare och sedan har ju utvecklingen gått framåt.

Fast GPS:en klarar inte av var jag befinner mig när jag är här i stugan – bortom allt vad tekniken klarar.

6 svar på “Helgledigheten …”

 1. 1. Älskar dina gummistövlar!
  2. Älskar dina bilder. Det behövs ingen dyr fotoutrustning för att kunna plåta. Det har jag då alltid sagt.
  3. GPSen hittar er inte. Vad bra då:-)
  4. Kul med en aktiv mamma som jobbar – mindre att göra för dig.
  5. Dom där träden var skrämmande.
  6. Den där grejen (näst sista bilden) – vad är det? Himla vackert!
  7. Stubben vill jag ha!!!

  1. 1. Tack, eftersom jag inte är storanvändare av gummistövlar räckte det med ett billigare par och att där sedan var ganska roliga så.

   2. Nej, det verkar inte så och jag är helnöjd -än så länge. Visst finns det saker som jag kan sakna framöver men i jämförelse med min gamla så slår denna ut den kvalitetsmässigt men RAW formatet saknar jag.

   3. =) Vi kan göra vad vi vill och ingen vet var vi är. Sedan tar GPS:en batteri hela tiden, även när kameran är avstängd.

   4. Visst är det skillnad från hur hon jobbar nu och tur i oturen att det inte är samma fart på henne som för några år sedan. Hon är slut på kvällarna och orkar inte hålla på lika länge men tjurig som få. =)

   5. Menar du längs vägen? Det är sådant som kallas skog. =)

   6. Det där är en ”tvättboll” eller vad de kan heta som jag fick av en kompis en gång, lite kul men inte använd utan hängdes bara ut. Bättre med riktiga skrubbhandskar i bastun.

   7. Stubben ”målade” jag för att skydda den lite från att ruttna, men färgen rann lite mer makabert än vad jag tänkt mig.

 2. Wow, vilka bilder!

  Mer finns inte att säga utom förstås … TREVLIG HELG … och slit inte fööör mycket utan njut av det vackra som jag förstått du har förmåga att se och fånga.

  Kramar!

  1. Jag har lärt mig med åren att inte ta ut mig alltför mycket. =)

   Allt kanske inte är så vackert men kul är det i alla fall.

  1. Vi blir inte här hela helgen tror jag, beror på vad sambon bestämmer sig för när det gäller en inbjudan han fått. Jag försöker locka honom dit men han tycker att lugnet här lockar lite mer just nu.

Tycker om din kommentar