Förr i tiden …

någongång har jag för mig att en kväll tillsammans med goda vänner ute på lokal resulterade i sena kvällar och sena morgnar. Någonstans på vägen har någonting hänt, men vad? Åldern kan jag väl och ska jag väl inte skylla på?

Gårdagens planerade kombination av after work och lite publiv slutade med att när klockan slog 21:00 satt fyra stycken kvinnor och hade munrörelser som inte tydde på att kvällen skulle fortsätta så mycket längre, mycket luft drogs in i våra lungor. Några av oss hade kanske behövt tandpetare för att se vägen mot sängen, i alla fall något som klarade av att hålla de blå eller bruna fokuserade på att hitta vägen hem.

Det är bara att konstatera – en fredagskväll efter en veckas jobb i värme och hög datorkoncentraton inte är den bästa dagen för kvinnor (eller män) att sätta sig i en varm lokal med något i glasen som inte direkt bidrar till att höja piggheten. Trots det så sa vi, att det här måste vi göra oftare? Fast slutkontentan av eftermiddagen(och kvällen) är trots allt att den var trevlig genom så härliga och underhållande vänner med både skratt och intressant prat.

Avsändare Margareta som inte kan hålla en sen utekväll ansvarig för att jag faktiskt sov lite längre på morgonen och att jag inte hunnit längre än till datorn och kaffedrickande. Vet helt enkelt inte vad jag ska hitta på idag och nu har sambon åkt för att skjutsa svåger till Kallax, eller Luleå airport som den tydligen heter numera, för vidare transport mot Linköping. Sitta inne hela dagen tänker jag då definitivt inte göra så länge solen skiner och det inte är alltför kallt i luften.

Pingstafton är den dag på året då många konstnärer, slöjdare och hantverkare håller öppet i sina hem eller förhyrda lokaler. Kanske en cykeltur till de som finns i närheten kan kännas inspirerande efter att frunchen avnjutits.

8 svar på “Förr i tiden …”

 1. Hahaha :) Jag åkte också hem tidigt i fredags, kl 23 närmare bestämt. För min del tycker jag att det är trevligt att kunna åka hem tidigt, är det inte det som är syftet med aw?

  kram!

  1. 23:00, det var strongt men så har du en annan ålder och jag fick ge mig med det där att inte skylla på åldern.

   Visst aw är tidig kväll men vi hade tänkt kombinera lite =)

 2. Ha, ha, ha… Ja att gå ut en fredag kväll är helt enkelt dödsdömd hos mig med. Mitt i veckan eller på lördagar går det bra, men konstigt nog inte fredagar. Jag kan ju definitivt skylla på åldern.
  Hoppas du hittade på nå’t roligt idag. Själv låg jag på balkongen och klurade på två fotoutmaningar som blev… sådär.

  1. Inte dödsdömt men en aning snopet. Så stor ålderskillnad är det inte mellan oss så skyller du på åldern måste kanske jag också göra det, hmm.

   Dina fotoutmaningar var ju toppen … som vanligt utklurat.

  1. Nej du har sant men vi hade tänkt vara ute lite längre eftersom vi oftast inte är det.

Tycker om din kommentar