Träningen påbörjades …

lite försiktigt igår inför vårruset på torsdag.

Nu ska all träning påbörjas mycket försiktigt och absolut inte ta ut sig för mycket i början så därför kändes det ganska passande att jag genom bilrutan fotade starten för Luleå stadsmara som gick av staplen under gårdagen.

Nu är jag igång … i alla fall är jag det med synen av en masstart i huvudet och hur ska det inte bli med flera tusen kvinnor, det kräver verkligen sin man för att klara av det. Jag har faktiskt joggat hela vägen under tjejmilen, att det är några år sedan är inte viktigt i sammnhanget för jag har gjort det och det räcker gott och väl för mig att ha den vetskapen, inte en meters promenerande.

Läget är inte riktigt detsamma i år trots att sträckan är halverad. Det är något annat som är betydligt mer än halverat och det heter träning, motion och kondition. I år har det till och med krupit ner under nollstrecket, mer intag än uttag om jag så förklarar.

Avsändare Margareta som trots allt känner att jag är igång med träningen i och med min snabba rörelsereaktion när jag hann fota delar av startfältet från bilen igår. Får se hur långt det räcker till på torsdag, men jag har … tre dagar på mig att komma i toppform.

2 svar på “Träningen påbörjades …”

  1. Vad du håller på med kallas för ”uppvärmning”. Take it easy before you go v´crazy” säger jag bara. Å du tänk på hur mycket motion ditt finger får på avtryckaren.
    Ska du verkligen delta… på riktigt alltså. Om ja – stor eloge!!!

    1. Aha, är det så det heter. Vad skönt att höra att jag får lite motion. Jag ska verkligen delta men det är inte så allvarligt som det låter, en rolig grej.

Tycker om din kommentar