I himlen …

kan åtminstone jag ibland se mycket konstigt bland molnen i himlen, den ena efter den andra figuren kan gestalta sig där ovanför mig. Det vill även Shannara att vi ska göra i lördagsmixen, en egen tolkning av vad som finns däruppe. Just den här dagen var det mycket moln och med kameran bakom bilfönstret hann jag inte se så mycket figurer men nu när jag tittar så finns de där, eller?

Kategori | Lördagsmixen – i himlen

Avsändare Margareta som med hjälp av två bilder och några perspektivförändringar även hissat flaggan i topp bland molnen – i himlen.  Förebereder mig inför morgondagens hissande och gratulerande av alla mödrar i världen.

12 svar på “I himlen …”

  1. Himlen blir mäktig när molnen gör sig påminda och som jag skrivit flaggans rörelse tilltalade mig och därför vill jag få med den.

 1. Igår fanns det mycket i himlen. Både regn och åska, blixtar och fåglar. Och en massa annat som fladdrade förbi i vindens hastighet. :)

  1. Regn hade vi också, lite i alla fall, och garanterat några fåglar men åskan var frånvarande.

  1. Det har du sant i och jag tänkte även lite på trädet som ser ut att blåsa hitåt. Kommer inte ihåg hur vinden låg men molnen ser ut att gå åt rätt håll.

  1. Det klarnade upp betydligt när vi kom fram till resmålet förra helgen. Flaggan var i en bild som jag fotade från sidan men vinden hade tagit tag i den lite kul och då ville jag göra något av den i kombination med att det blev en färgklick i bilden.

  1. Bilden var så mörk så jag ville göra något lite roligare med en färgklick och det blev lite vindkraftverk över det. =)

  1. Här har det också varit några regnstänk under förmiddagen, får se vad morgondagen ger.

Tycker om din kommentar