Med tanke på dagen idag …

så lägger jag upp några foton från det jag råkade hamna mitt i under förra lördagen.

Ett brudpar på väg till fotografering utanför kyrkan …

Nederluleå vackra kyrka mitt i världsarvet med både väntande bröllopsgäster och turister på guidning …

Mer av kyrkan i mitt hjärta.

Avsändare Margareta som haft en del bilder på min kyrka tidigare och de kommer säkert att bli fler. Här har mina barn döpts och här har jag själv konfirmerats och tyvärr har jag även fått jordfästa min far och min syster här. Däremot gifte jag mig inte i kyrkan utan det skedde i pojkarnas fars födelsestad -Göteborg, så gick det som det gick med det äktenskapet också. =)

Ps. Nu ska jag faktiskt lägga mig riktigt tidigt efter dålig sömn förra natten känner jag att det behövs. I morgon ska jag hämta Lilleman på flygplatsen vid midnatt, då gäller det att vara pigg och alert.

9 svar på “Med tanke på dagen idag …”

  1. Det är nästan som man ibland önskar man själv fått vara så där fin en så fin sommardag. :) Men man får se det goda i det lilla istället. :) Hoppas ni haft en trevlig helg!

  2. Vilka tjusiga kyrkliga bilder du bjuder på! Har du också gråtit mycket nu i helgen? Min blogg har tagit semester från och med idag, men jag kommer att kika in hos dig lite nu och då under sommaren :)

    kram

    1. Ja vi var ju till kyrkbyn förra helgen och ”ramlade” på ett bröllop. Då blir det lätt kyrkligt och vackert. Semester har jag men bloggen följer nog med på mina raider, blir inte så många eller långa i år.

    1. Ja som du vet så har jag gett bilderna lite hjälp på vägen. Visst och eftersom jag är barnfödd där har det en viss (stor) betydelse.

Tycker om din kommentar