Vädret är helt ok …

och då menar jag helt okej. Det är varken för varmt och absolut inte för kallt utan så där lagom som jag är.  =) När jag nu har varit lagom vet jag inte men dagens väder blev inte som jag förväntat mig men ändå är jag helt nöjd. Till och med yr.no hade lite fel, det fanns små stackmoln på himlen.

Shannara’s lördagsmix vill också att vi ska visa väder idag. Hur enkelt är det när det varken stormar, regnar eller går åska? Jag väljer en bild som verkligen visar hur Sari njuter av VÄDRET – riktig njuter av VÄDRET (förhoppningsvis också av mycket trevligt sällskap). Då förstår du hur vädret ser ut här idag.

Kategori | Lördagsmixen – väder.

Det är också temat som Shannara vill att vi ska förmedla i lördagsmixen. Följer du länken hittar du andra som deltar klicka här – >>>

Nu hade Sari inte tid att njuta tillräckligt länge. Det fanns något som var betydligt viktigare än både vackert och härligt väder samt en god bit mat tillsammans med världens trevligaste sällskap. =) Det som var viktigare – Argentina-Tyskland.  Det dög inte heller att tillsammans med sambo kolla in på en gammal bull-TV i stugan utan det skulle hem ock kollas på storbilds-TV.  Vill man hem till kalla Luleå och titta på fotboll mot för en varm dag i bushen så blir det så. Som ”gammal” fotbollsspelare kan jag förstå att det är intressant, men så intressant? Nu har vi en livlig diskussion om en annan match som pågår just nu och hon har just ställt frågan hur många blå älgar min sambo har sett under kvällen. De hejar och tror inte riktigt på samma lag. Nu är sambon jävig i det här fallet och då är det inte alltid så lätt att se klart.


Avsändare Margareta som längtar till fotbolls VM är slut samtidigt som jag tycker att det varit trevliga och roliga diskussioner både här och på FB som jag lurats in i mer och mer på sista tiden.

IRL har jag en ovanstående god vän som tar priset i allt vad idrottsintresse heter och här på bloggen kan jag ta del av Beates intressanta matchreferat, man lär sig så länge man lever.

Spelar jag dummare än vad jag är eller är jag dummare än vad jag spelar? Eller är jag så borta som jag verkar?

Ps. Jag kan i alla fall skriva att jag en gång i tiden gick en domarkurs i fotboll, men de reglerna … borta borta borta.

Äh, byt ut Torres hör jag någon muttra i soffan bredvid samtidigt som han muttrar mer om att Spanien inte kommer vidare.  Nu låter det spring spring spring … Intressanta diskussioner har de då för sig själva.

12 svar på “Vädret är helt ok …”

  1. Jag lovar att inte skvallra – har inte heller gjort det -lyssnat med ena örat fast ändå inte- suttit framför någongång med något öga, men ändå inte.

 1. Fotboll, hujedamig. Hade en gång ett ex som dömde fotboll, och hans syster spelade. När vi bröt slutade jag helt titta på fotboll. Usch! Innan vi träffades tyckte jag fotboll var kul men att flänga runt sådär i fem år gjorde att jag tröttnade helt och vägrar se en endaste minut på TV nu. :)

  1. Jag har nog också fått tillräckligt i mina dar av både fotboll, hockey och en hel del andra sporter.

  1. Jag kände för att byta ett tag -ombyte förnöjer trots vad alla ”regler” inom igenkänning säger. Det är en kul grej och ingen marknadsföring av mig själv så det spelar inte någon roll.

 2. 1. Bästa bilden till temat, ingen tvekan.
  2. Tack för länken.
  3. Torres ut – jag hade inte ens stätt upp honom i startelvan.
  4. ARG-TYS var en höjdarmatch. Maradona åtterigen nerre på jorden – för gott- nej, tror inte det.
  5. Vaddå gammal fotbollsspelare. Det är jag också;-) Vm vart fjärde år ska följas på r i k t i g t. (vi har ingen storbilds-TV och hoppas förtvivlad att den gamla ska gå sönder snrt.
  6. Längta att VM ska ta slut… skojar du;-) Det ät ju vart 4:e års absoluta höjdpunkt. Även maken har förstått det.. å han är trög när det gäller fotboll.
  Sov gott nu:-) Igen fotboll imorgon – tyvärr

  1. Torres trodee jag var någon bra spelare, har hört talas om honom =)

   Gammal och gammal men tidigare aktiv, ni kanske mötts någon gång – Sari var också målvakt, har för mig att du också varit det (är). Kommer inte ihåg vad laget hette som hon blev värvad till en gång men ska kolla. Nog har jag förstått, hade jag inte gjort det hade jag inte varit i närheten av människor de senaste veckorna. =)

   Fotboll idag? Det är tydligen också final i Wimbledon så jag vet inte hur min vän ska få dygnet att räcka till. Hon har själv spelat US open sedan hon slutade med fotbollen, rullstolstennis, och är åter igen aktiv som spelare.

Tycker om din kommentar