Kreativt tänkande …

med foton eller som Shannara kallar det, experiment. Många gånger handlar det om samma sak när jag sitter med mina foton och målar om eller bara som här lite enklare förändringar i PS. Det blir inte alltid som jag tänkt mig eller så passar inte bilden till just det jag har tänkt mig, det är ett evigt experimenterande.

Kategori | Lördagsmixen –experiment.

Det är också temat som Shannara vill att vi ska förmedla i lördagsmixen. Följer du länken hittar du andra som deltar klicka här –  >>>

Ostindinefararen som besökte Luleå för två år sedan tycker jag passar för dessa små förändringar som trots allt blir ganska stora bildmässigt.


Avsändare Margareta som grävde i arkivet efter tidigare experiment och lade till ytterligare några. Jag hade inte tid med riktigt stora tankar på morgonen eftersom vi inte bestämt oss om vi ska åka iväg någonstans eller stanna hemma under helgen. Vädret lockar inte till några stordåd, får ringa och kolla med goda vänner hur vädret ser ut på en annan plats.

14 svar på “Kreativt tänkande …”

  1. Jag gillar att teta och normlt brukar jag göra större förändringar och arbetat mer med de foton som jag vill göra annat av.

  1. Ja det är originalet och jag skulle tro att du är en ”originalare” =) med tanke på hur mycket vackert du fotar själv.

  1. Den svarta har ju största förändringen, utseendemässigt och det alternativet kan vara svårt men i detta foto passade det -tycker jag.

  1. Den första är originalet, den andraär sepia, den tredje är ett gulnat gammalt foto och det fjärde är som en etsning.

 1. Gud vad du är kreativt experimenterande så här på morgon kvisten. Å du lyckades väl måste jag säga. Speciellt dom två sista fotona liknar 1. en gammal oljemålning (1700-tal) och en etsning. Snyggt jobbat:-)

  PS. Vädret här är en katastrof. Grått och stormbyar. Undrar om hösten har beslutat sig att anlända två månader tidigt i år. Vi fick ju hela tre solveckor så det måste kompenseras;-) DS

  1. Kreativiteten var inte stor men jag ville vara med och det skulle gå snabbt. Här är vädret inte heller bra och vi åkte iväg till ön på förmiddagen vilket gjorde att jag inte hade så mycket tid för skapande.

   Din bild däremot =) ler fortfarande. Jag tror nog att solen kommer tillbaka men visst är vädret konstigt.

  1. December, ja vi lever på olika platser, i december skulle inte mina bilder se ut så där. =)

  1. Olika men ändå så enkla. Hade inte tid mer större kreativitet på morgonen. Sitter nu på ön och har tid men datorn har inte lika mycket tid. Får middagsgäster lite senare och jag har förberett allt. Enkelt blir det här på landet.

Tycker om din kommentar