Inte speciellt kamouflerade …

kommer vi att kunna vara ikväll när surströmmingsburkarna öppnas.  När den njutningsfulla aromen sprider sig i den närmsta omgivningen behöver ingen fundera. Däremot vill Shannara att vi ska visa någon illustration av kamouflage och då är det bara att söka rätt på något väl dolt. Jag behövde inte gå längre än till förra helgen och välja bland de många väl kamouflerade bilderna.


Kategori | Lördagsmixen –kamouflage.


Den här gamla järnstången har sakta men säkert börjat bli ett med vegetationen i vattnet.

Det är också temat som Shannara vill att vi ska förmedla i lördagsmixen. Följer du länken hittar du andra som deltar klicka här –  >>>

Avsändare Margareta som nu ska gå och hacka lök, skiva tomater och ställa allt i ordning. Bara burkarna som behöver öppnas när gästerna kommer, idag har vi inhandlat fyra olika sorter och trots det fick jag inte den hett efterlängtade ”Mannerströms romströmming” -slutsåld för dagen. Som den romälskare jag är vill jag gärna vara på den säkra sidan men ikväll får jag förlita mig på turen och att de andra inte är lika glada i rommen. Surströmmingsmiddag kräver inte mycket förberedelse, enkelt. Inte ens efterrätten tar någon tid, en äppelpaj.

14 svar på “Inte speciellt kamouflerade …”

  1. Det finns säkert mycket som ligger kamouflerade på havets botten. Surströmming tillhör ju inte våra specialiteter här i SydSverige. Har ätit en gång. Smaken var det väl inte nåt större fel på ”Men Lukten” Vi håller oss till kräftorna som vi redan har inmundigat. Trevlig kväll önskar jag dig och dina gäster. Kram Anita

    1. För mig är både surströmming och kräftor något som jag ser fram mot varje höst. Här i Linköping äter de surströmming, kanske beror det på att svägerskan är från samma ställe som sambon? =)

  2. Bilden är helt suverän!!!
    Även om ni kamouflerade er ikväll så skulle lukten avslöja er;-) Det börjar vattna i munnen bara jag tänker på surströmming (vi ska ju på Sundbybergs gatufest på torsdag kväll. Däremot tycker jag att lukten är mera stank. Jag gillar också rom i suströmming, men här petas sådant åt sidan (fast inte av mig). Mmmmmhhhhh Ha det så roligt ikväll!!!

    1. I morgon får du njuta av strömmingen. Jag har ätit strömming även idag men nu till lunch och inte med ordet sur framför. Det blev en sen kväll (eller tidig morgon) och ingen granne har klagat ännu, tur att vi har bra grannar.

Tycker om din kommentar