Aldrig har jag älskat Stockholm …

som jag gjorde när jag steg ur planet på Arlanda och blev bemött av en klarblå himmel, en stor sol (det kändes som att den var extra stor) och en termometer som visade 23 grader. Vilken luft jag möttes av redan innan jag satt fötterna och fått andas in den stockholmska luften.

Kategori | 365 foton 2010 hos Bildgatan | 166 -Luft


Här hittar du alla andra som också deltar om du följer länken  – 365 foton 2010


Avsändare Margareta som fortsatte vara lika nöjd när vi anlände till Linköping. Däremot så ser väderkartan för i morgon inte lika lovande ut, men då kan ju inte Beate skylla på mig för jag passerade Stockholm utan att minsta lilla regnmoln syntes under hela min vistelse. Vädret som kommer är inte jag skyldig till, jag lovar. =)

9 svar på “Aldrig har jag älskat Stockholm …”

    1. Stockholm är en fantastiskt vacker och trevlig stad. Tyvärr använder jag den bara som en mellanlandning mellan punkt A och B.

  1. Ha, ha, ha!!! Är så himla glad att jag beställde 23 grader åt dig igår kväll innan jag la mig. Pratade även med solen som jag bad om att skina lite extra på dig:-))) Å självklart så skyller jag inte på dig om vi får dåligt väder imorgon. Men det får varken vi eller du. De senaste två veckorna har nämligen inte en enda prognos slagit in.
    Stort tack för länken… åt andra sidan så det är det ju det minsta man kan begära med sådana solleveranser till en Lulebo;-)

    1. Du ska ha ett stort tack om det var du som fixade vädergudens positiva tankar i måndags. Tyvärr har prognoserna slagit in, fast inte till 100 %.

Tycker om din kommentar