Sugen och riktigt hungrig …

är den här lille rackaren, trots att hans liv nu börjar gå mot sitt slut. Jag ser riktigt hur han hungrigt suger ur den sista nektaren ur blomman som också har att se fram mot ett kompostliv  .

Kategori | Lördagsmixen –hungrig.


Det har blivit mycket hungrigt hos mig idag och tillråga på allt så vill Shannara att illustrationen ska vara just hungrig..

Det är också temat som Shannara vill att vi ska förmedla i lördagsmixen. Följer du länken hittar du andra som deltar klicka här –  >>>

Margareta som tydligen varit så hungrig i kväll att jag åt upp hela pizzan som jag serverades under kvällen. Det har nog inte hänt på många år att jag kunnat äta en hel pizza och den här var inte liten. Min hunger steg märkbart efter att ha besökt en viss bloggare ikväll (före middagen) där maten förekom mer än flitigt både på bild och i ord. Jag höll på att bli galen av alla delikatesser som dukades upp mitt framför ögonen på mig när jag själv inte hunnit äta middag. Sedan besökte jag en annan bloggare som bara hade en massa godsaker uppdukade.

7 svar på “Sugen och riktigt hungrig …”

  1. Ha, ha, ha!!! En helt otrolig bild som du tog. En av de bästa tycker jag!!!
    Å jag är alltid glad att stå till tjänst med aptitretare – varken det är mat eller annat smått och gott. Bara du mår bra:-)

    PS. Grattis till hela pizzan. Det har jag då inte lyckats med på många år. DS

    1. Jag gillar dina matretare men inte när man är hungrig och inte hunnit äta middag. Pizzan sitter bra runt midjan just nu.

    1. Jag äter sällan upp hela men igår lyckades jag med konststycket -för det är det. Trots det finns det lite kvar i kylen, av de andras.

Tycker om din kommentar