Dagen rosa …

blir riktigt ”manlig” Sporttidningen med rubriker som att ”att vara förbannad och aggressiv …” Sport är inte något som vi tidigare förknippade med färgen rosa men numera är nog Aftonbladets sporttidning en av de mest kända dagliga sporttidningar i landet.

Idag har jag inte tid med varken bloggande eller nätverkande på annat sätt. Dagen har tillägnats datorns ”skönhet”. Jag har städat bland kategorier, mappar och annat smått och gott. När kontoret nu blivit så fint kan ju inte datorerna stå där och känna sig fula och stökiga bland det mycket välstädade kontoret ?

Därför gjorde jag det enkelt ikväll när jag såg bilagan som låg på köksbordet – dagens rosa inlägg låg där framför ögonen på mig och så fick det bli.  – en rosa kampanj .

Avsändare Margareta som har ”storebror” här och vill umgås med honom därför får jag hoppa över det mesta av datorn resten av kvällen.

Ps. Jag kan i alla fall berätta att det kommer att bli den kallaste vintern på över  1 000 år, enligt ”storebror” och vad några japanska forskare påstår. Fast jag funderar hade vi inte den sist?

9 svar på “Dagen rosa …”

  1. Tack för både hälsningen och komplimangen. =) Nu känner inte jag Ella har aldrig träffat henne, det är sambo som känner henne. Däremot känner jag hennes bror ganska bra, han brukar bo hos oss när han är i Luleå. Hennes mamma Agneta har jag träffat och hon är också jättegullig. Åke brukar vara hos dem i Kiruna och han trivs som fisken i vattnet tillsammans med hennes föräldrar som jag hör så mycket gott om.

 1. Med tanke på hur den skånska vintern brukar se ut så skulle det nästan vara ett mirakel om det blir ännu kallare i år. Som att blixten skulle slå ner på samma ställe två gånger ungefär…

  Men man ska aldrig säga aldrig har jag hört!

  1. Inte så trevligt mirakel i sådana fall. Men igår fick vi kallt minusgrader och det kom något som liknade snö.

 2. 1. Japp där satt rosa igen. Å vet du vem Aftonbladet knyckte rosa ifrån: Jo Dagens Industri (morgondagens rosa kanske – fast inte för mig, jag har ”rosat” klart;-)
  2. Har också läst om den kallaste vintern på 1 000 år, men så var det en snubbe från SMHI som kontrade:
  – det är ju helt orimligt. Vi ha ju bara haft mätningar i 134 år, jaså….
  3. en till vinter som den sista och jag lämnar jordelivet frivilligt. DS’
  4. Ha kul med brorsan din nu. Kvalitetstid kallas det.

  1. 1 – Aha och Dagens Industri är väl inte heller något som jag skulle förknippa med rosa. Jag har satt mig den på att klara av en varje dag i oktober, något mål måste klaras av här i livet. =)
   2 – Jag har missat något tydligen men det räcker med kallaste på 134 år.
   3 – Det hoppas jag verkligen inte och visst kan känslan bli så men det finns något som heter vintersemester på sydligare breddgrader. =)
   4 – Jag har ingen brorsa (inga syskon alls) men jag har ju tidigare i bloggen kallat min äldsta (son) för storebror och det är han jag syftade på.

Tycker om din kommentar