Ett viktigt kom ihåg …

har jag skrivit upp på mina rosa post-it lappar på skrivbordet.  Nu kan jag inte missa programmet för datorn lär jag väl inte glömma bort att slå på. Fast, jag ska i väg på morgonen och jag är inte säker på att ”storebror” har någon TV i funktion.

Avsändare Margareta som tog en snabb desperat bild för att få min dagliga dos av det rosa, till rosa bandets kampanj, och nu börjar jag bli ganska trött på färgen. Trots det viktiga meddelandet, seniliteten kommer inte sakta smygande utan den accelererar ganska snabbt. Jag tycker mig också märka att det jag verkligen vill komma ihåg och det jag tycker är viktigt -det glömmer jag.

PS.  Maja nu ser du att jag noterat och gjort allt för att inte glömma, men det går väl i repris ifall att?


Luleå leder just nu med 2-0 över Brynäs -första perioden. Roligt att läsa elitseriens tabell i dagsläget, så brukar inte läget vara i början av säsongen för laget och det är länge sedan det överhuvudtaget såg ut så.

*

8 svar på “Ett viktigt kom ihåg …”

 1. Ha, ha, ha!!! Konstigt nog så ser jag ibland inte postislapparna, eller när jag väl iakttar dom så är det för sent. Samma gäller förresten inköpslistor. Men det är ett klart ålderstecken, dvs ingenting att oroa sig för.

  PS. Jag gjorde som du sa… för första gången på minst 10 år. Å japp, jag mår därefter = som jag förtjänar alltså. DS

  1. Jag har varit dålig på att använda de där post-it lapparna på skrivbordet och därför tror jag att jag kommer ihåg de när jag väl nyttjar dem. Jag kom ihåg idag och jag lyssnade.

   =) Tänk att du löd mig, inte bra alla gånger och i det här fallet är det kanske tveksamt.

 2. Margareta då – inte kan man tröttna på rosa, världens roligaste färg!!! Är de åldern..ja alltså de där kom i håg lapparna..*ler*
  Trevlig helg!!
  Kramiz Anki N

  1. Lapparna har jag kommit ihåg och nu ‘r det bara att inte fastna i datorn som gäller. Rosa, inte åldern men jag har alltid haft en viss distans till färgen speciellt när det gäller inredning. Förutom en period i mitt liv då det blev … liksom för mycket.

 3. Tack för påminnelsen fina du, själv kommer jag inte att titta och jag vet inte om det går i repris. Ungefär 2,5 timme in i sändningen bör nog paneldiskussionen om kultur och mångkultur komma.

  Gonattkram!

  1. Det behöver inte gå i repris för mitt åtagande idag är inställt ”storebror” fick förhinder.

Tycker om din kommentar