Är detta jag …

eller kanske det här?

Avsändare Margareta som snart säger godnatt -jag vet att klockan inte ens slagit midnatt och före det brukar inte jag inta sängläge men kanske ikväll.

6 svar på “Är detta jag …”

 1. Håller med Maja. Hursomhelst har du upptäckt den där speciella PS-knappen under filter, eller hur;-)

  PS. Även SoF har släppt lite på anonymiteten i sin blogg, nu var det din tur…. mmmmhhhhh undrar om man skulle följa i era fotspår;-) DS

  1. Brukar leka med den och nu när jag satt och kollade ”gamla” foton så fick jag lust att vara lite rolig och driva lite med mig själv. Anonymiteten är väl si och så där med, men foton på mig själv gillar jag inte -det kan alla som känner mig intyga. =) Det är kanske därför jag ställde mig bakom kameran. Det tycker jag du ska göra, släppa på den.

  1. I originalfotot är det också så, men lite rundare har jag väl blivit =). Den övre är det bara näsan som är lite uppnäst.

  1. Ganska glad är sedan hur trevlig jag är får andra avgöra. Tycker själv inte att jag gör en fluga förnär, men det handlar kanske inte om trevlighet. Någon fluga har nog hamnat under mina vingars ”beskydd”.

   Godnatt själv.

Tycker om din kommentar