Vita kristaller …

lyste och glittrade längs vår skogspromenad idag.

Visst är de vackra dem små iskristallerna.

Den lilla mängden snö som föll i veckan låg fortfarande kvar  i skogen. I veckan blir det värme igen och då försvinner de här för ett tag för att snabbt återkomma och ta sitt grepp runt oss.

Naturen har börjat se ganska trött ut och inom kort får den gå in i sin vintervila för att snart igen ge oss euforiska stunder när solen börjar titta fram och snön smälter … någon gång i mars eller så.

Avsändare Margareta kunde känna i den klara och lite kyliga luften att nu är det nära.

10 svar på “Vita kristaller …”

  1. Jag måste faktiskt skriva, att trots att det ser så vackert ut är det ändå inte en promenad som jag kan njuta av till fullo. En stor del längs skogsvägen störs jag av bilar och tycker mig känna avgaserna och alla andra ljud som kommer från området i närheten. Nej, för mig är en skogspromenad stillhet, dofter av luften (inte lukt) och naturen och så vidare. Men bor man i stan får jag ta den skog som erbjuds.

  1. Det var härligt samtidigt som jag tycker att det känns lite tråkigt när löven ligger på marken. Varför är inte hösten lite längre med löv och höstfärgerna? Idag ska jag inte klaga eftersom vi gick i en skog med mycket barrträd.

 1. Svar: Nej, jag längtar då verkligen inte dom där kristallerna. Som tur är ska det bli lite varmare här fr o m måndag.
  Linkyn gick helt okay för mig och jag ser alla bidrag hos Nina, inklusive ditt.

  1. Det skulle bli varmare från måndag i hela landet i alla fall vad meteorologerna säger. Jag tänkte på linkyn hos Shannara.

 2. Burr, burr säger jag bara. Hörde på tv att ni hade det lite ”svårt” däruppe, medan vi inollåttor fryser ihjäl oss runt nollstrecket. Men under dagarna har det varit soligt och riktigt varmt (på balkongen).
  Tvåan är en underbar bild och trean ser riktigt spännande ut med huset. Vad är det för nå’t? Ett kastell eller…

  1. Här är det inte svårt -inåt landet och faktiskt tror jag det är mest besvärligt mer söderut. Vi har ingen snö förutom i skogen och det är plusgrader fortfarande.

   Nej det är inte delar av något kastell utan det har en gång varit ett skyddvärn där på berget. Jag satt också ute på balkongen ett tag idag och tyckte det var riktigt skönt, inte så att jag skulle ta på mig bikini precis men ändå. Nu har vi inglasat men alltid ett fönster uppdraget.

Tycker om din kommentar