En rosa blandning …

med lite inslag av gult är dagens rosa inlägg för rosa bandets kampanj.

Påminner om den enorma porslinsblomman vi har här hemma, förutom att vår (sambons) inte är rosa och inte växer vilt, fast när jag tittar på den kan jag tro det, för den är enorm och den skräpar vilt. Vacker när den blommar men sedan … inte lika rolig att ha hemma.

Avsändare Margareta som var nära att hoppa över det rosa idag, men jag tog mig i nackskinnet och letade rätt på ett rosa inslag.

Jag har varit trött hela dagen och nu har svåger kommit ner eftersom de åker till Stockholm och teknikmässan tidigt i morgonbitti.

Ps Om någon är nyfiken med vem jag kramades med igårkväll så kan jag berätta att det är min yngsta som kommit tillbaka till Luleå. Han har fått nog av Oslo, ville ju inte åka tillbaka dit när han åkte sist och nu har han bestämt sig. Lutar kanske åt Stockholm samtidigt som han bestämt sig för att bestämma sig vad han vill bli när han blir stor. =)

*

6 svar på “En rosa blandning …”

  1. Vilken underbar porslinsblomma!!! Har ju också en men dess blommor är nästan vite med liiiiite rosa i. Åsså får den bara en blomma åt gången och har andra blad. Din är mycket vackrare en min, som inte ens spretar.
    Kul att din Lilleman är hemma igen. Han verkar ha barnasinnet i behåll å det hoppas jag han fortsätter med;-)

    1. ”Vår” poslinsblomma är också vit med lite rosa men den här växte ”vilt” i Spanien. Vår är inte så vacker nu och den är så stor och otymplig men vacker när den blommar. Han har barnasinnet kvar och kommer nog att hinna med en hel del nya ”utflykter” innan det blir mer stationärt. Han pratade också om att börja spela hockey igen, i en lägre division är tidigare och inte en Luleå hockey match skulle han missa. Han har ju haft de tränarna när han spelade med Piteå och gillar dem skarpt.

  2. Härligt att ha honom hemma kan jag tänka! Vi har våra på knappt tre mils avstånd och det känns väldigt bra.

    God morgon och trevlig onsdag!

    1. Godmorgon. Det är härligt och idag kommer han nog hit och håller mig lite sällskap när sambo och svåger åkt till Sthlm. Jag måste snart sova middag =) har varit uppe i flera timmar och lade mig alldeles för sent för att vara pigg. Skjutsat till flygplatsen när de åkte med ett riktigt tidigt plan.

Tycker om din kommentar