Rosa matchdags …

är rubriken och temat inför kvällens match mellan Luleå Basket och Solna.

Luleå Basket och jag har samma tema under oktober för rosa bandets kampanj. Luleå Basket för ett rosa oktober, kan jag läsa i reklamtexten inför kvällens match. Jag hoppas självklart att det inte bara är det rosa temat som är viktigt utan att de också visar vad de går för och fokuserar för att krossa Solna.

Avsändare Margareta som var tvungen att hitta ett rosa tema innan jag åker till stugan och kollar in väderläget där, risken för att det är vitt på marken är stor och då vet jag inte hur jag ska hitta några rosa bidrag under helgen. Får kanske ta med mig bilddisken i alla fall för jag ska väl ändå inte snubbla på mållinjen.

8 svar på “Rosa matchdags …”

  1. Visst är det så och de sålde tydligen en massa annat rosa till publiken, både tröjor, isskrapor (som snart behövs) och några andra grejer som jag inte uppfattade.

 1. Ett jätte kul inlägg. Kul att ett Luleå basket deltar i kampanjen. Å de får gärna spöa Solna;-)

  PS. Du behöver inte snubbla på mållinjen. Hur åstadkommer man rosa om det är snö ute. Kom igen Margareta: man tar en skarp kniv, ristar sig lite i fingret, låter blodet rinna ner i snön, fördela det lite så att det blir ljusare rött = rosa. Klappat och klart. Din egen uppoffring för cancerfonden;-) DS

  1. Nu blev det tyvärr så att Solna krossade Luleå men jag tror (och hoppas) att de kommer igen. Såg på sportspegeln och de var verkligen söt i sina rosa tröjor. =) Ditt förslag var inte så tokigt men just nu är himlen alldeles rosa, får se om jag orkar gå ut och fota =)

 2. Du måste absolut boka in dig på en visning av trädkojorna! Verkligen en upplevelse!!! Finns nog info på deras hemsida.
  Konstigt (?) nog är de nog mer berömda utomlands än här på hemmaplan. Men det är väl så att man inte blir profet i sitt eget land…

  Ha en bra dag!
  :-)

  1. Det kanske går att boka in sig ska kolla för jag ska dit någon gång. Du har rätt i det där med att man inte alltid blir profet … Sedan är det så att vår natur har vi alltid runt oss, för övriga världen är den exotisk vilket gör att det också blir mer media. Jag tycker trots allt att det blivit bättre med samarbete mellan företag och människor men visst finns den kvar.

  1. I lagom mängd men nu känns det som att jag fått lite mycket samtidigt som det är så vackert ute på himlen, mycket rosa. Fast med budskapet helt ok.

Tycker om din kommentar