Stängt var det här …

upptäckte jag på vår promenad runt och kring Laxholmen idag. Säsongen är slut för campinggästerna och det känns verkligen att det är en annan årstid som anlänt. Här ute på campingen brukar inte vi vara i normala fall så nu passade vi på att gå en runda när allt husvagnsfolket lämnat platsen.

Kategori | Lördagsmixen –stängt. (bilden är klickbara)


Temat som Shannara vill att vi ska förmedla i lördagsmixen. är stängt och idag hade jag många alternativ att välja mellan. Tyckte att den här lilla kiosken var vacker och ingen tvekan om att den är stängd och igenbommad. Sambo fick leta vidare efter något som kan sälja något gott, han letar ännu.

Följer du länken hittar du andra som deltar klicka här –  >>>

Avsändare Margareta som anlände till snön och ljuset igår eftermiddag. Hemma i Luleå har snön ännu inte kommit men några mil längs Luleälven och en bit inåt landet uppenbarade sig det vita.  Den här snön (mängden) och temperaturen har jag inga problem med, det blir mycket ljusare och en skön luft. Med två par långkallingar och två tjocka tröjor under byxor respektive jacka kan jag inte påstå att jag frusit. Den första kylan klär jag mig mer än jag gör en riktigt kall vinterdag i januari förutom att mössan fortfarande inte plockats fram ur gömmorna. Det brukar vara samma visa varje år mössa och handskar … borta. Mina gömmor är alldeles för bra, eller är det jag som glömmer och lämnar mina kläder på andra ställen än hemma?

*

14 svar på “Stängt var det här …”

 1. Det där tycker jag ser ut som en fin och lite annorlunda miljö att vandra omkring i. Kiosken har en patina som tilltalar mig mycket.

  Precis lagom med snö! :)

  Här i Västergötland är det ut”lovat” regn hela dagen idag.
  Stor risk/chans att det blir en innesittarmysdag alltså.

  Önskar dig en fin söndag!

  1. GiIllar också den här typen av byggnader. Jag håller med dig om mängden av snö, men det lär inte hända där jag bor. Idag har det regnat här också så snön den åker.

 2. Ja Margareta det var ju ett vykort du tog idag eller ett julkort rättare sagt. Å självklart är bidraget klockrent till Shannaras tema. (Det såg faktiskt nästan likadan ute hos oss igår, men som tur är har snön tinat bort (temporärt) idag.
  Å jag (som nollåtta) trodde att man fick frysa in vintern och svettas in sommaren. Se så fel jag hade.
  Mössor och handskar (och paraplyer) tappar jag alltid. Därför bär jag nästan bara munkjackor med huva (lite svårare att tappa). Handskar letade jag efter idag (måste jag tillägga – utan framgång), men efter mycket (ofrivilligt) spring hittade jag åtminstone någon slags halsduk som jag ville ha.

  1. Julkort, kanske men då måste det vara lite annat men grunden är bra. Jag har svårt att ha munkjacka blir besvärad i ryggen när jackan (ytterjackan) också ska på. Handskar har jag köpt nya i år, det första paret. =)

  1. Det är vackert och det ser också kallare ut än vad det är. Jag tycker om klar luft fast inte när den klara går ner lägre än till -15. =)

 3. Vilken vacker bild!
  Det är alltid lite jobbigt och ovant i början av köldsäsongen. Speciellt innan man fått fram vinterkläderna. Sen måste det ju gå, man har inte mycket val.

  Kram

  1. Men 0 grader känns lika kallt som -20 just nu. Fast jag har inte frusit och det biter inte i kinderna, men någonstans finns den där frusenheten.

Tycker om din kommentar