7 svar på “… och så var det bara en”

 1. …bara ett kvar!!! Vi har minst tusen kvar på stenarna vid bron. Riktigt stora från FLERA PELARASPAR och dom följer med in i huset…med skona. Klaga inte på ”ditt enda”, ifall det är sorgligt att det är det ”sista”……..
  PS
  Det är Lennart´s bror´s son Erik Svedberg (d.v.s. Maggan o Kalle) som är med i Robinsson..ifall ni ser nån gång.
  DS

  1. Jag glömde de som ligger på marken =) Jag klagar inte men den ser lite ensam ut på sin gren och passade bra som den enda i mitt fototema som jag deltar i.

   Jag funderade faktiskt över det där när jag såg programmet men kunde inte komma ihåg att någon hade ett barn som heter Erik, men man kan ju inte minnas allt. =) Visst har vi sett programmet någongång, kanske inte i sin helhet men delar av det, såg utröstningen igår men då var det väl inte hans lag? Om jag inte tänker fel så är väl Erik en av de personer som framställs (och säkert är) som mycket behaglig. Maggan och Kalle kommer jag i alla fall ihåg. =) Nu ska jag spana in honom extra mycket nästa gång det visas om jag kommer ihåg att se det.

   Eftersom vi nästan varit ”släkt” så hoppas jag att han vinner och visar sig vara en av de man minns med glädje.


   Jag kommer mycket väl ihåg Maggan och Kalles lycka när han föddes någonstans mellan mina två söner och dina två barnbarn. Det var bara namnet som inte föll på plats när jag funderade över Svedberg men när du skriver det så kommer jag till och med i håg att namnet blev Erik.

   PS. Men längden? Inte är det då från Lennart, men Kalle är väl inte så lång.

  1. När du har ny look så är det ny look, väntar med spänning på den. Det är nog så men vi har ju lite trångt med tanke på vårt stora kontor.

 2. Så ensam den ser ut. Här är det betydligt fler av den sorten kvar. Vissa löv är t o m fortfarande gröna, men så hade vi ju också 11 plusgrader idag. Ganska skönt efter den iskalla inledningen på veckan.

  1. Löven har försvunnit tidigt i år i alla fall i stugan, här är jag inte säker men grönt är det däremot inte, förutom gräsmattorna. Vi har också haft varmt idag men jag kollade inte förrän på kvällskröken och då var det 6 plus.

Tycker om din kommentar