Fredagsmyset …

kommer att bestå av tvätt. En fredagskväll i tvättstugan? Visst låter det som det ultimata fredagsmyset? Jag skulle stiga upp i tid för att gå ner och kolla om tvättstugan var ledig klockan 07.00 inte klockan 19.00. Ska jag tvätta i en tvättstuga vill jag göra det på morgonen, kommer aldrig att vänja mig, trots att jag levt ett liv utan egen tvättmaskin i några år nu. Vaknade av att sambo var på väg strax före 07.00 då insåg jag, att ska det bli något tvättande för mig idag så får det bli på kvällen.  Inget rosa skimmer här inte, så jag får nöja mig med den mörkt rosa höstrabattens ljusglans i solen.

Idag är det den 29 oktober och efter detta inlägg har jag två rosa inlägg kvar för rosa bandets kampanj. Då har jag klarat ett rosa om dagen i 31 dagar, fantastiskt. Jag var faktiskt tveksam när jag bestämde mig. Borde kunna ta ut glädjen i förskott om inte något mycket underligt händer, några av de saker jag räknade upp i ett tidigare inlägg. En trasig dator borde inte stoppa mig för jag har ju några andra att tillgå däremot kan jag inte styra över domänens eventuella kraschlandningar, men … det känns ändå som att jag är i hamn. Vad nu hamnen har med detta att göra.
_

Avsändare Margareta som  nu ska fixa lite, både med mig själv och utrymmena inom alla de väggar som omger mig här hemma.

4 svar på “Fredagsmyset …”

  1. Inte rosa här idag, men däremot årets tårtdag, Violadagen har firats i fyra generationer idag, i min familj. :) Ha en fortsatt fin fredag!

    1. Grattis på Violadagen, kul med ett namn som följt er i fyra generationer. Hos är det blandat och eftersom jag mist min syster som hade ett av släktnamnen. Jag har ett av mor men sedan går det inte längre bak.

      1. Vad tråkigt! På herrsidan i min familj har sonen alltid fått pappas namn som andranamn (iaf så långt bak de kunde följa i kyrkoböckerna) så även i min familj, mina bröder firar namnsdag med pappa i Juni. :)

        1. Jag vet inte varför det blivit så. Jag har ett namn av mamma men hade jag fått det andra så hade jag även haft ett av mormor och min lillasyster hade det andra namnet av mormor. Pojkarna har varsitt namn från sin far men det ena heter även deras farfar.

Tycker om din kommentar