Mera Kaunisvaara …

åtminstone mer släktingar till mig.

Mormor och morfar med nästan hela syskonskaran och vad jag kan räkna så saknas det någon, den yngsta var kanske inte född. Tyvärr finns inte alla med oss idag men jag kommer ihåg alla mina mostrar och morbröder (inte så många) med en glädje även om kontakten inte alltid varit den tätaste. När vi var små var det hela tiden umgänge med skratt och närvaro. Sedan händer och sker saker i livet, vi blir äldre vi skaffar egna vänner och familjer vilket gör att vi splittras. Nu är det inte så här med den återstående syskonskaran idag men med oss kusiner, vi som upplevde så mycket vi vet knappt att vi finns. Kanske beror det på vårt antal, några är vi. =)

Avsändare Margareta som funderar, när jag grävt ner mig i mammas fotoalbum, vad som egentligen hände. Nu är jag lik min mamma den näst äldsta och har kanske inte haft samhörigheten, men någonstans borde vi idag …

4 svar på “Mera Kaunisvaara …”

 1. Maggan – du måste ju bara åka hem till byn! Säg nu åt talgoxen att han får agera privatchaffis för idag var det ena sliriga vägar häruppe.

  Sv: ja, tyget är från gammelstad och det är ju så himla fint där:) Nej, jag har gått upp i vikt! Kanske muskler, vad vet jag…Det kan också vara åldern, jag har som lärt mig det här med stil ;) Och min födelsedag var himla kul, har inte spelat bort några pengar. Inte för att jag annars heller gör det. Men man vet ju aldrig.

  kramkram

  1. Det blir som aldrig riktigt prioritet till det, vet ej var jag ska ta den tiden från. Det såg ut som att vågen visade på mindre, kände lite nu måste jag också. =)

 2. Så fina de gamla foton – och i ditt fall – minnen är. Å kungligt besök får Kaunisvaara också. Inte illa.
  Älskar att kolla gamla fotoalbum och minnas bus och äventyr, eller huset där jag bodde, hönsen vi hade med mera. Man blir riktigt varmt om hjärtat när man botanierar bland gamla, hederliga sv/v bilder i ett gammalt, hederligt fotoalbum:-)

  1. Jag gillar också numera att titta på gamla foton, åldern? Det kommer upp mycket trevliga minnen när man tittar på dem. Kanske att november får bli nostalgimånad eftersom det en dag alltid blir det med tanke på min äldsta som föddes denna månad.

Tycker om din kommentar