Karriären som cirkusartist …

kanske vore något att ta upp nu när möjligheter finns att hitta något nytt.

Nu är det inte jag på bilden (kunde ha varit), men kanske att jag trots allt var med på den här föreställningen? Har alltid varit svår att fånga på foto, mina strapetskonster kanske gick för snabbt för att kameran på den tiden skulle hinna med -eller så var det bara jag som hade en kamera? Syster yster Kicki och hennes kompis Anki ger väl ändå tillsammans en bra förevisning om hur duktiga vi var på den tiden, vi kan ju inte ha blivit sämre med den erfarenhet och kunskap vi har idag?

Och betalande publik hade vi på den tiden.

Avsändare Margareta som funderar mycket över var och i  vilken riktning min nya karriär ska gå eller kanske mera akrobatiseras i.

Ps Idag om vi lyckas göra några akrobatiska konster ska de tystas ner och inte pratas om för då har vi garanterat inte varit oss själva?

*

4 svar på “Karriären som cirkusartist …”

  1. Mmmmhhhhh, nja…. vet inte riktigt, men du kan ju alltid sitta i kassan eller sälja popcorn;-)
    Gillar dina gamla minnen med fotobevis. Då underhöll man ju både sig själv och andra med dom enklaste medlen. Ja man umgicks till och med, lekte och låtsades. Mycket av denna konst har försvunnit idag, det mesta till och med. Nu leker man framför datorn, FB:ar, myspacear etc etc. Vissa grejer var faktiskt bättre förr.

    1. Om jag skulle sitta i kassan och sälja popcorn? Du har inte sett mig äta just det =)

      Jag håller med dig om att vissa saker var bättre förr samtidigt som vi får veta så mycket och bara vara barnsliga trots att vi borde bete oss på ett annat sätt med tanke på vår ålder.

    1. Spännande men med tanke på alla de rädslor vad gäller höjder osv som jag utvecklat genom åren så kanske det var en riktigt dålig tanke.

Tycker om din kommentar