Tända är ljusen …

snart dygnet runt. En fördel är att jag inte behöver tänka på att släcka, för nu behövs det.

Bloggtorkan fortsätter ett tag till, det är faktiskt ganska skönt men imorgon lovar de snö mot eftermiddagen, då kanske det blir lite lust till att sätta sig vid datorn för annat än jobb. Jag är ingen fena på hemsidor men försöker komma någonstans med min egen, men det är fortfarande lika dött som det varit nu under en lång tid. Jag plockade bort min gamla för ganska länge sedan och nu kommer jag liksom ingenstans.

Avsändare Margareta som konstaterar att det verkar vara snökaos i övriga delar av Sverige men vi har fortfarande lagom med det vita. Däremot har det varit kallt idag, runt -10 skulle jag tro. Allt är relativt, till våren känns kanske -10 som riktigt ”värme”.

Ps. Självklart menar jag elljuset som jag inte behöver släcka.

8 svar på “Tända är ljusen …”

  1. Jag har inte varit så mycket online, bara lite. Jag börjar också saknar er men i veckan har det varit annat som måste fixas och även i morgon lite samt på fredag blir det kalas.

  1. Tack =) Jag kan inte förstå hur någon kunde gissa fel, har hon läst dina inlägg tidigare, knappast. =)

 1. Welcome back! Japp, SMHI hade rätt för en gångs skull. Å om snöovädret drar norrut (som dom säger) så kommer du att uppleva
  – temperatur kring nollstrecket
  – blötsnö
  – snöstorm

  Värre än så var det faktiskt inte. Ja om man nu inte tänker på 30 min väntan på bussen i snöstormen och blöta byxor upp till knäna, istappar som fungerade som händer (NOT) och diverse andra småsaker som inte är värda att nämna.
  Eran köldknäpp hade vi ju igår (-8) så det känder ju som vår idag – NOT, NOT, NOT.

  PS. Hemsidan kommer… när den känner för det = när DU känner för det. Chilla – det ordnar sig. DS

  1. Än har det inte kommit men misstänker att det är på väg mot mig. Jag har fördelen att jag inte måste gå ut om jag inte vill kan titta på vädret genom fönstret, men jag vill inte isolera mig så det blir väl att klä sig ordentligt. Hemsidan är en historia för sig och jag börjar men sedan …

Tycker om din kommentar