Vinterträd …

och trots att temperaturen ännu inte är så låg att jag inte törs gå ut, känns det verkligen att det är vinter -jag fryser, inomhus.

Avsändare Margareta som trots allt tycker att vinterträden är vackra i alla sin snö. Om du klickar och kikar på bilderna i sin helhet så ser du också det läckra och storslagna mönstret som blir i kombination med träd och snö, eller hur?

*

10 svar på “Vinterträd …”

  1. Det är svårt att hoppa över när man valt att bo och leva i Sverige, men som skata kanske du skulle kunna flyga över.

 1. Vilka härligafoton på träden!!! Enastående – trots den vita varan. Så himla vackra bilder alltså. Wow!!! Sagt av en 08 som fryser vid 4 plusgrader – både inom- och utomhus. Inga varma tankar, det är väl det som är felet;-)

  PS. Den stora bilden är ju som tagen ur en Harry Potter film (Willow tree) DS

  1. Oj, gillade du det trots den vita varan? =) Jag tror nog att du har många varma tankar men kanske som jag ett lågt tryck. =)

   Jag har aldrig sett en Harry Potter fil men kan förstå dina tankar och kan fantisera lite.

  1. Du har inte kommit till det stadiet att det krispiga får vara – vänta till du blivit lika gammal som jag -du är snart där =)

 2. Helt underbara bilder och jag förundras över hur ren och vit snön är hos dig. Inget salt och grus på vägen som gör den gråslaskig.
  Visst minns jag mina vintrar där snön låg lika ren och vacker som den nu gör hos dig.
  Längtar faktist tillbaka till landet.

  1. Nu är det inte riktigt sant för de har börjat att salta vägarna även här uppe i norr, ett helv…. och det är inte bra för här uppe. Stjälper många gånger mer än det hjälper. Men visst är snön ganska vit utanför staden och vägarna men det är den nog på alla ställen där det finns snö -ute på landet.

Tycker om din kommentar