Det kan jag göra imorgon …

men nästa vecka ska jag verkligen börja med det som måste göras.

ur AnnaKarin Eldes bok ”Om ingen nyper mig i rumpan snart så går jag hem”

I verkligheten måste man jobba, jobba, jobba och göra saker hela tiden. Men i fantasin kan man dansa, segla och sola sig.  Fast inte förr i tiden för då hade de väldigt hårda tag som de måste hålla på med.

Selma 8 år i ”Gud som haver barnen kär” av Mark Levengood och Unni Lindell

Avsändare Margareta som tydligen har fastnat i fantasin och redan glömt hur det var förr, men på måndag … Varför göra idag det jag kan göra imorgon, trodde aldrig det skulle hända mig.

*

6 svar på “Det kan jag göra imorgon …”

  1. Jag har lite svårt att uppskjuta saker jag måste göra. Går som katten kring het gröt innan förstås men mår inte väl om jag inte tar itu med det. Just nu har jag egentligen inte tid att sitta vid datorn då jag måsta ta itu med att göra färdigt mitt tapetsörarbete. Klär om en gammal telefonsoffa.Men det är klart att omväxling förnöjer. Av barn får man höra sanningen apropå texten ovan. Ha en bra torsdagskväll. Kram. Anita

    1. Jag brukar också helst vilja att det hände igår, men redan imorgon ska jag köra igång med ett nytt sovrum …

  2. Ha, ha, ha! Du är bara mänsklig Margareta och det är väldigt sympatisk. Å om du inte ta aitu med sakerna nästa vecka så är dom ju iaf kvar. De väntar på dig tills du känner för att ta itu med dom. Carpe diem först:-)

Tycker om din kommentar