Lite bakom …

stolpen står renen och bakom renen står den underbara släden med renskinnet som jag bara skulle vilja slänga mig ner i och ta en tur med bakom renen som tar mig med på en tur i omgivningarna.

Hos Bildgatan -Kategori | Bilduppdraget –bakom | Mina tidigare inlägg

Fler bidrag i Bilduppdraget hittar du om du följer länken här >>>

Avsändare Margareta som känner lite varning av katten på råttan och råttan på repet … eller bara något annat helt lite bakom.

*

14 svar på “Lite bakom …”

  1. Tips och ibland blir jag så sjuk av lust och energi när jag ser dem, vilken potential det finns i alla de där husen. Mest imponerad blir jag av alla pensionärer som ska börja om från scratch med hur stora projekt som helst och jag som backar när jag tänker på min egen ålder. =)

 1. Nu har även Margareta vaknat – efter inköp av fem byråer alltså;-)
  Tolkningen av ”Bakom” är kanoooon, men jag hoppas du förstår att jag hoppar – som man säger i 08. Jag avstår alltså från att frysa häcken av mig i släden. Men jag njuter gärna av din fina bild framför skärmen ;-)

  1. Efter inköp av tre byråer! Två hade jag sedan tidigare. Skulle du frysa häcken av dig på en renfäll? Tror inte det, det är dags att Beate ger sig ut på riktiga vinteräventyr skulle jag tro för att få bort dina tankar kring mycket av det som finns norr om 08. =)

   Vad bra att du sitter framför skärmen och inte som jag brukar bakom ratten och bakom skärmen. =)

 2. Vackert.
  Och jag vill också följa med på turen.
  Och här fanns många bakom…men glöm inte att jag står bakom och vill också med…

  Ha en fortsatt bra helg.

  1. Jag ska självklart inte glömma dig och det kommer att bli så härligt med en tur på renfällen, varmt och skönt i kylan.

Tycker om din kommentar