Väntar på julen …

gör inte jag förutom att det kanske blir lite extra ledigt vid jul- och nyårshelgerna för min familj. Sambon är ju aldrig riktigt ledig och har ibland svårt att koppla av eftersom det kan ske akuta saker och speciellt så här i vintertider då det kan vara kallt och hjälpen inte kan vänta. Men förhoppningsvis …

Shannara har valt det som tema i veckans lördagsmix och det kan jag förstå med tanke på att hon är sexbarnsmor och garanterat har fullt upp den här tiden på året. Hinner hon överhuvudtaget vänta?

Kategori | Lördagsmixen –Väntar på julen. (bilden är klickbar)

Avsändare Margareta som knappt har börjat fundera över den, lite men inte åt det hållet som de flesta andra utan mer hur jag ska göra den ännu slappare än fjolårets -om det kan bli slöare. Där den här tomten väntar på julen finns det fler som väntar och väntar och jag misstänker att de redan tjuvbörjat, det var någon som viskade i mitt öra att de redan ätit ett julbord för ett tag sedan. Nu tror jag att husmor bara ville kolla att allt skulle bli till belåtenhet och därför bjöd in husfar som testsmakare. Det var självklart att välja en bild från det här hemmet när det handlar om att vänta på julen och kanske framförallt tomten. Inte som paketutdelare utan som fenomen för här älskar verkligen tomtemor (hon förvandlas till det när julen närmar sig) tomtar i alla former och jag tror att hon väntar på julen hela året.

Här hittar du alla andra som också deltar om du följer länken  – Shannara’s lördagsmix

*

Ps. En sak som åtminstone måste planeras och inbokas snarast är årets julbord? Frågan är blir detsamma som förra året och året därförinnan för att vara garanterat nöjda eller ska vi ge någon annan en chans? I fjol åt jag även ett julbord på ett annat ställe som gjorde mig fruktansvärt besviken och jag funderar om de ska ges en ny möjlighet eller om jag ska fortsätta med mitt dåliga betyg och spy galla över det som jag tyckte var en mardröm då. Nu har jag sett så mycket goda och bra recensioner över stället att jag borde få uppleva det själv eller om det bara är platsen och det övriga de erbjuder som är bra. Jag vet också att de gäster vi bjuder in till julbordet gillar vårt val av plats, så vi får fundera men inte för länge.

2 svar på “Väntar på julen …”

    1. Det går så fort och vips så står han där bakom dörren eller kommer genom skorstenen. Aha, då kan jag bättre se dekorationen, tyckte det såg ut som något med lyse med tanke på trådarna.

Tycker om din kommentar