Krafthämtning …

efter att ha haft ögon, näsa och hela huvudet nere i papper under dagen, min rygg pallar inte riktigt för allt stillasittande. Imorgon är det hjärtkoll som väntar, lite mer papper och sedan kanske … ett besök av yngsta sonen.

Bildgatan funderar vidare

16 svar på “Krafthämtning …”

  1. Själva kollen är inte allvarlig men felet jag har är lite allvarligare än vad jag har trott (och vetat) men jag är frisk för övrigt så jag hoppas att jag får vara det i många år till.

  1. Den går som alltid, ok. Nu fick jag lite mer svar än vad jag brukar med tanke på testet jag gjorde ifjol.

  1. Det är nog bäst att du vänjer dig. En vän till mig var till Stockholm i förra veckan och hon sa att det var kallt, riktigt kallt hon frös genom märg och ben. =)

 1. Hoppas att allt var bra. Har gjort en sån där arbetstest då jag haft lite underliga bröstsmärtor. Men det var inget fel på mitt hjärta men kunde ha varit kärlkramp så jag fick lite medicin. Men tack och lov slipper vi hämta vatten som på din bild. Fotot var däremot jättefint. Nu har vi fått lite mer snö men det är plusgrader så den smälter och der blir slask.Kramar. Anita

  1. Här är det kallt nu men snöandet lyser med sin frånvaro, lite har det kommit men inte så att jag ser någon större skillnad.

   Jag har ett hjärtfel vilket gör att jag får gå på koll och de gjorde ett gentest föra året som jag inte fått svar på förrän nu, som visar vilken grad mitt fel ligger på.

 2. Får hoppas att hjärtkollen är bra. Nej sitta stilla är ingen höjdare för ryggen, det litar på.
  Din vackra bild associerar till en liknande brunn där jag hämtat många många hinkar med vatten till både djur och hemmet. Mycket slit och släp!

  1. Låter som att du har haft ett riktigt lantliv, spännande. Det har blivit mer stillasittande än normalt och det gör att min rygg ger sig till känna lite mer.

   Jag vet ju inte vem du är eftersom du inte har någon blogg men du kommer med fina kommentarer här.

   1. Tack för dina snälla ord om mina kommentarer. Visst har jag haft en spännande uppväxt på landet med djur av alla de slag. Fick som barn lära mig att hjälpa till med allehanda sysslor och det var inte onyttigt på något vis, snarare tvärtom. Nej, tyvärr har jag ingen blogg men kanske skaffar mig längre fram.

    1. Det är kul med blogg och det är ju upp till var och en hur mycket och ofta man vill skriva. Jag har funderat vem du är eftersom jag bara har ett namn och det kan vara nog så spännande.

     1. Ska jag göra det lite mindre spännande för dig? :) Kan berätta att jag är en kvinna som har sjukpension och snart är ålderspensionär. Lever mitt liv i Solstaden i Värmland. Hittade din blogg när jag sökte något på google. Känner till en dragspelsklubb som finns i Ö-tå lite norr om dig. Kanske även du känner till denna dragspelsklubb?

      1. Solstaden i Värmland är en ort som jag aldrig besökt, tyvärr.

       Kände inte till den dragspelsklubben, förrän nu. Var in och googlade och såg att de spelat vid flera tillfällen i Björkfors, en ort som jag har en anknytning till genom delar av mitt arbete.

       I statistiken kan man se vad folk sökt på för att hitta till min blogg och det ger ibland ganska intressanta och lustiga ord som svar. Jag ser inte vem som besökt mig men hur de kommit dit ibland. Kul att du hittat hit och fortsätter att läsa och titta.

Tycker om din kommentar