Det finns alltid de …

som har det värre.

medan andra verkligen trivs med livet i snö och kyla …

Bildgatan som funderar över hur lite snö vi egentligen har. För som sagt än hur jag vrider och vänder på det så finns det alltid någon som har det kallare, mer snö och betydligt längre vinter än vad jag har -här uppe i norr.

Ps. Bilderna har jag satt ihop från ett bildspel som sambo fick med e-posten från samme gode vän (herrn i huset) som igår bjöd på delikat mat, välsmakande dryck och även en värmande brasa – han vet att jag fryser. =)

4 svar på “Det finns alltid de …”

    1. =) men jag misstänker att det inte dröjer så länge för er, barmarken alltså. Idag kaänns vintern verkligen hanterbar efter mycket kyla är det nästan blida, -10 visade termometern i morse.

  1. Oooops! Ska genast sluta klaga – men det har jag ju inte ens gjort i år, men året är ju knappt ett dygn gammalt. Har förresten inte ens gnällt under hela vintern som började den 14 november i nollåtta.
    Japp, det är alltid någon som har det värre (älskar bildserien) men åt andra sidan finns det ju folk som har det så mycket bättre. Vad/vem siktar man på? Då jag bor här av fri vilja måste jag väl satsa på sambon serie då;-)

    1. Nej, du och jag har väl varit duktiga den här vintern? Vi klagade nog den förra så det räcker för flera vintrar? Jag tänkte skriva det du skriver, -att det alltid finns de som har det bättre men så började jag tänka att det finns saker som ingen annan har bättre än mig -min familj.

      Visst bor vi här av fri vilja, har jag skrivit tidigare, men samtidigt finns det saker som håller en kvar även om allt inte har de bästa förutsättningarna som jag drömmer om.

Tycker om din kommentar