Ett försök …

att kladda ner en blomma på pappret och visst syns det åtminstone -att det är ett försök? Läste hos en vän att hon skulle börja vårstäda. Vårstäda nu? Först vill jag ana den och sedan kan jag börja fundera över det där som kallas vårstädning. En blomma är alltid en början.

– Bildgatan –

6 svar på “Ett försök …”

  1. Väldigt fint försök … må jag säga. Jag skulle inte vilja kalla det ”försök” utan ett färdigt konstverk. Är det du som målat sidohuvudet också? Du är verkligen expert! Sååå himla fint!

    Kram!

  2. Det här försöket var väl värd ett försök! Dessutom ser jag att du vet hur man prioriterar. Herregud – vårstädning nu eller sedan, har folk inget bättre för sig nuförtiden;-)

    PS. En blomma är en utmärkt början. Du är ju skitduktig. Om jag inte minns helt fel så har du visat en målad tavla/tavlor på bloggen förut. Så du kan ju det där:-)))DS

    1. Inte streckgubbe men streckblomma. Håller med om det där med vårstädningen och om sanningen ska fram så vårstädar inte jag, jag städar men varken mer eller mindre. Har jag ritat tidigare, kommer inte ihåg -får kolla vad jag har lagt ut här tidigare. =)

Tycker om din kommentar