Jag följer …

verkligen inga regler eller rekommendationer som ges angående bloggar. Här ändras det header och mallutseende oftare än …. Nej, underkläder byts oftare men det sker trots allt några förvandlingar per år. Att testa och prova olika utseenden efter årstiderna och dagsformen -kreativ lek. Själv hittar jag alltid tillbaka till mina bloggkompisar oavsett deras utseende, tycker att det är kul med byten och nya tilltalande teman. Därför blev det idag aktuellt att plocka bort den gamla och in med den nya, precis som vi gjort med året.

Den här headern började med att jag letade fram ett arkivfoto som ritades av, lite streckgubbe.  Sedan har jag jobbat vidare med blomman och till vänster är en närdel (dagens nyord) av förmiddagens målande. Här hittar du en annan variant av dalklockan –Dalklocka på Seskarö -där med fotot som bakgrundslager.

-Bildgatan –

8 svar på “Jag följer …”

 1. Jaa..a förändra sig måste man ju göra då och då. Tror jag badar i röda rosor på min blogg nu – de e skönt. Fint du gjort..alldeles egen tillverkning.

  Kramiz Anki

 2. Din header är läcker och passar bra som nystart. Man blir varm av den. Jag byter bara bild men tycker att egentligen att min header är för smal…

  Så jag funderar lite…

 3. Här igen: Då du alltid ”räddar” mig när jag gör fel, får jag väl börja ”betala av” min skuld genom att säga att länken till Dalklockan på Seskarö inte fungerar.

 4. Absolut SUPERBRA!!! Älskar den. Just nå’t i den stilen vore ju 100% bättre som award än mina barnsliga figurer. Hoppas att din kreativitet fortsätter på den inslagna banan.

  PS. Om du vill göra en header åt mig: varsågod. Joakim som gjorde både min nuvarande och den innan fick 500/st. Men du – den måste vara bra konstig:-))) DS

  1. Tack, men … att göra en header åt dig skulle jag nog inte tordas. Jag har inte världens bästa självkänsla och sedan ska den vara konstig på ett annat sätt än mina konstiga – är du med? =) Jag har gjort en header tidigare åt en vän, en liknande som jag hade själv i början av min bloggkarriär. =)

   Jag måste säga att dina awarder är snygga och läckra. Barnsliga, nja men roliga och det gillar jag. Inte plottriga, inte röriga och snyggt designade.

Tycker om din kommentar