I morse …

och under hela förmiddagen.

*

*

Men nu …

*

*

Inte blir det sämre av att solen lyser, träden  är fulla av snö och temperaturen har ökat från -26.8 på tisdagen till bara -11 idag. Nu borde jag gå ut och göra en pingvin samtidigt som det är Tour the ski på TV och jag vill ha sällskap. Sportspegeln firar 50 år, därför är riskfaktorn stor att det blir en hel del sport på TV idag. Hmmm ….

Bildgatan funderar om jag gjorde min geografiska tävling för svår eller om någon redan klurat ut var jag är? Fortsätt gissa för jag har ingen aning om jag fått något rätt svar -om jag fått något svar överhuvudtaget.

8 svar på “I morse …”

  1. När jag läser dina svar till alla som gissar så… Ja, jag har ju lagt ett svar (=ingen gissning;-) så…
    Sol och ”bara” -11 hos dig. Kan bara säga att du hade svettats hos oss idag, tagit av långkallingarna och njutit av nollgradigt och snöstorm och – japp 20 cm till av den vita varan. Återgår till idet nu;-)

    1. Ja du har lagt ett svar. =) Jag hade garanterat svettats och det gjorde jag även här, svettas alltid även när jag fryser. =) Jag måste skriva att jag är en hårding för jag använder inte långkallingar, men anat som värmer. Så mycket snö har inte kommit hos oss men tyckte mig se någon prognos och än har vi lång vinter kvar.

  2. Jag tycker det är svårt. Utgick från en av orterna och tänkte mig en geografisk cirkel kring den. Hamnade i tre alternativa länder men hur sjutton går jag vidare?

    1. Jag förstår att det är svårt men en grej kan jag be er – att tänka utanför ramarna och allt som man ser behöver inte vara de rätta ledtrådarna, finns enklare sätt att ta reda på var jag befinner mig. =)

    1. Jag vet inte om det är så – kanske. Visst ska jag ge det som behövs. Jag tog bort något för att jag trodde det skulle bli för lätt, men jag tror att det överhuvudtaget inte var så enkelt. Nu förstår jag varför jag tyckte det var superenkelt – jag vet svaret. =)

Tycker om din kommentar