Jag saknar …

den här tjejen. Vart har hon tagit vägen? Hon som älskade vintern -att snöra på sig pjäxorna och ta sig en tur med skidorna tillsammans med syster yster.

Bildgatan funderar öckså över var hon har gjort av den läckra mössan. Istället anar jag att den lilla flickan valt ett annat alternativ -ätit en stor pizza ”hot special”, druckit något glas vin framför TV:n och sett andra motionera istället. Jag ber henne att sluta gnälla över vågens förändring och istället göra något åt det.

4 svar på “Jag saknar …”

  1. Ja hon kommer fram ett tag, men sedan försvinner hon igen. Alla säger att det blir ett gift, det verkar då inte hitta till mig.

 1. Nu ska jag skriva nå’t som jag säger ibland (maken gillar det inte): ”Allt har sin tid”.
  Du ska inte sakna tjejen, du ska minnas henne med glädje och stolthet.
  Mössan – hallå, tar du bort toffsen så är det ju en likadan mössa som du hade på dig i Linköpingstävlingen.
  Å du – en sak till – Då var du kanske 100 kort. Ramlade du så var det ju en kort sträcka ner om man säger så. Nu är du längre, lite äldre och har en lång sträcka ner till marken. Vill du verkligen riskera ben- eller lårbenshalsbrott – nej tror inte det. Det är mycket säkrare och mysigare med en vinare fram för tvn.

  PS. Japp, så resonerar jag, även om jag maste medge att det rycker i benen ibland när jag ser nå’t fotbollsorienterad – eller utförsåkning, men då säger jag som ovan: allt har sin tid. Å i kväll blev det en vinare… också. DS

  1. Allt har sin tid -håller med dig men … (jag har en förmåga till det där men som dyker upp lite då och då i mitt liv) jag har börjat gnälla lite mycket över att jag känner mig alltför proppmätt alltför ofta. Vilket gör att jag borde -ja du vet.

   Hur du kan få den mössan och den jag hade på den bilden till liknande kan jag inte förstå fast vi ser saker med olika ögon. =)

   Säkrare ja och skönare just nu -JA. Fotboll visste jag men utförsåkning kom jag inte ihåg eller har jag läst det någonstans -är inte säker.

   Nu är jag inte någon ståtligt lång kvinna så sträckan ner blir inte så mycket längre, däremot betydligt skörare fast med mer fett runt om eller ska jag kalla det muskler?

   I morgon ska jag i alla fall motionera när jag går till posten eller vad jag nu ska kalla det, i alla fall en plats där jag kan skicka brev eller om det blir paket.

   Eller, men och jag har dominerat den här kommentaren som vanligt och nu är det dag att snart ropa på John Blund och be att han kommer och hämtar mig.

Tycker om din kommentar