Staden i staden …

Kategori | Lördagsmixen – Stad (Gamla Linköping i Linköping)

Här i Gamla Linköping i Linköping möter människorna från förr de nya moderna från 2000-talet.


Här hittar du alla andra som också deltar om du följer länken  – Shannara’s lördagsmix

10 svar på “Staden i staden …”

  1. Det är otroligt mysigt att gå där på de gamla gatorna i Linköping, för mig. För andra kan det vara rena mardrömmen, att åka eller skjuta en rullstol där är inte det ultimata.

 1. I Gamla Linköping var jag på skolresa i sexan. Sonen bodde i Linköping i 5½ år när studerade, men vi var aldrig i Gamla Linköping under hela den tiden. Det fanns liksom aldrig tid. Kul bild förresten.

 2. Fin bild. Den har du fått till på ett kul sätt.
  Ja, i Gamla Linköping har jag varit många gånger när barnen var små. Framför allt Magasinet gillade de. Men så har det också blivit två ingenjörer av dem.

 3. Svar 1: Japp, bilden med Saltsöqvarnen är tagen från båten. Dessa Finlandsfärjor är 10 våningar höga. Så när man står längst upp så…

  Svar 2: Jag har skrivit om en annan bild som också blev ett bokomslag (motiv Talk Hotel vid Älvsjömässan. Men den stora bilden har jag inte haft på bloggen.

  Svar 3: Har förresten ytterligare plåtat ett omslag i en himla kul vinkel dessutom. I den boken är även bildarna i flikarna mina.

  Å nej, jag får inte betald för bilderna. Jag är bara så glad att redaktörerna gillar mina alster. Visst plåtar jag med min lilla Sonny, alltså inte med företagskamerorna, ibland på arbetstid, ibland inte – men so what!!! Man blir ju inte omslag varje dag liksom.

  Googla du på bara, med din researchkapacitet kommer du snart att upptäcka vilka böcker det handlar om. Mejla gärna om du gissar rätt på den tredje boken. Ja sa mejla, inte kommentera alltså;-) Du har ju min ”rätta” mejladress!!!

  Förresten borde Fototriss temat imorgon passa dig som handsken – även om du inte gillar trissen…

  1. 1. Tänk vad man glömmer och jag bodde ju näst högst upp.
   2. Ok, får kika.
   3. Jag vill också. =)
   Jag gör som du säger om jag hittar. Jag har inte något mot trissen men det har inte funnits tid eftersom jag tycker att den kräver lite mer i tid, det är ganska många som deltar och jag hinner inte titta på alla.

 4. Toppen bild – helt annorlunda jämfört med de andra bidragen. Motivet för mina tankar till amish-folket i USA.
  Du ser hur dina bilder får igång min hjärna.

  Nu väntar jag bara på en typisk Margareta-bild till Ninas tema ocksa:-)

  1. Det blev ingen typisk Margareta bild, eller? Om du tänkte på redigeringar så orkade jag bara inte så här sent på lördagskvällen.

Tycker om din kommentar