7 svar på “Snön vräker ner …”

    1. Tulpaner är vår och de finns i så många vackra färger och sorter. De första vårblommorna, är kanske därför vi älskar dem så mycket.

  1. Både den föregående och de här underbara bilderna visar att du inte gett upp hoppet – än. Nu vill jag inte göra dig avundsjuk men dina tulpaner passar perfekt här i nollåtta idag. Strålande solsken (efter klockan 12:00, fyra plusgrader och vårflod nerför vår balkong (= tillträde med risk för blöta fötter). En liten andpaus i snöeländet. Ska göra mitt bästa att skicka vädret upp till dig, troligen anländer det redan imorgon. Men då är du ju i Linköping, så tar ”sommarkläder” med dig;-)

    1. Ska det vara sommarkläder? Måste verkligen kolla med Linköping först, tror inte riktigt på dig =)

      Vad bra att det anländer imorgon för det är inte förrän tisdag jag åker.

Tycker om din kommentar