Månadens bild …

är redan klar utan att mer än halva januari förflutit.

Det är det här jag kommer att minnas – kallt, inte mer snö än normalt förutom på träden som varit sagolikt vackra under en lång tid. Det får bli mitt januari 2010. Får se om jag fortfarande har den här reflektionen om månaden när den övergår till februari.

Bildgatan funderar och det gav tanken om att jag ska lägga ut månadens bild det här året. Inte några mästerverk utan mer hur jag upplevt och sett innevarande månad.

9 svar på “Månadens bild …”

  1. .I Lulea finns namligen inte sa mycket aldre bebyggelse kvar i stadskarnan sedan man mer eller mindre sopat rent under decennierna som gatt sedan 1950-talet. .Man behover inte aka varst manga kvarter innan man kan konstatera att omsorgen om gatumiljon uppenbarligen inte statt overst pa agendan nar man planerat Lulea.

    1. Tack och bilderna från kanalen kan bli ganska vackra trots att det inte är alltför underskönt just där -har nog blivit lite kräsen genom åren och hur helheten av närmiljön ser ut.

  2. Vackert, kallt och helt fantastiskt att titta på! Först trodde jag att det var ett foto, men såg snart att det var en fantastiskt konstverk! Ha det fint!

  3. Vet du vad jag tänkte på sådär helt spontant: en svampodling – i vitt.
    Tycker bilden är helt underbar – ja enastående om jag ska vara ärlig – och det är jag alltid!!!!

    1. Var ser du allt? =) En svampodling skriver du och när jag tittar så ser jag också lite av den om du ser den i trädet i förgrunden. Lite shiitake men ovan jord. =)

Tycker om din kommentar