Förhoppningsvis …

mot något nytt och spännande, i morgon.

Det är också mina tankar när jag väljer vilket arbete jag skulle vilja ha -om jag sedan får det är en helt annan sak och det får skrivas och berättas om vid ett annat tillfälle -den sanningen lär garanterat också dyka upp här. Däremot har jag nu 100 % på att få komma på en intervju. Det är inte enkelt och jag är väl inte helt desperat ännu, men visst …  Den tidigare tjänsten gick till en av de redan anställda som gick upp till heltid. I det här fallet missar jag totalt om jag missar för denna är lite mer än halvtid. Det enda jag vet i dagsläget är att jag verkligen skulle vilja ha det här jobbet, som det känns en dag före intervjun.

Bildgatan ska inte fundera mer över det, utan har åtminstone varit till frissan och fått ordning på utsidan av skallen idag, får se om det även är ordning på insidan under morgondagen.

Ps. Nu får ni hålla tummar, fötter och ja allt vad ni kan hålla, på att det går bra -annars kommer ni att få stå ut med mer sådant här söka sysselsättningstjat.

Jag vet inte vem som sagt de tänkvärda orden någongång någonstans -det är inte jag, utan jag stjäl lite som vanligt.

16 svar på “Förhoppningsvis …”

 1. Svar: ASG, host, snörvel, ahtjoooooooo. Vilken kommentar – ASG, host, snörvel, ahtjoooooooo.
  Mår genast bättre: ASG, host, snörvel, ahtjoooooooo.

  Visst ja – vi bor ju i fel land för att stämma vem som helst för vad som helst – inkl. ryggskott. Tre Ipren gjorde saken genast bättre och (den höga febern sjönk samtidigt;-) ASG, host, snörvel, ahtjoooooooo.

  Maken serverade en vinare (jag är ju så tråkig att jag inte dricker sprit (undantag 1 mm vodka med 5 cm apelsinjuice). Han lagade maten också, han diskade också. ASG, host, snörvel, ahtjoooooooo.

  Herregud ju mår ju som en prinsessa. ASG, host, snörvel, ahtjoooooooo. Här

  1. Det låter värre än vad jag trodde så jag ska genast sluta skratta och verkligen tycka synd om dig – på riktigt.

   Vet inte hur bra vin är mot dina baciller, men de kanske värmer lite. Whiskys ska ju vara bra och lite får man väl tåla för att bli frisk. =)

 2. STORT lycka till imorgon, jag håller också alla tummar, tår, hårstrån och molekyler i mitt inre att du ska få jobbet. Och blir det inte så är det meningen att något mer spännande väntar kring hörnet.

  Och Maggan du har helt rätt, rött är en ”ny” färg i min garderob. Det är väl åldern….:)

  kram

  1. Tack för det och jag hoppas det i sådana fall. Rött är snygg och när jag använde det som mest var jag … hmm … låt mig se – ja sådär runt drygt 40 kanske. =)

 3. Nu har Anki ju redan övertygat dig tre gånger om att hon håller allt hon kan hålla. Även jag önskar dig lycka till imorgon. Du vet om du verkligen vill ha jobbet så är jag övertygat om att du kommer att visa detta. Insidan av din skalle är garanterat med på noterna och utsidan bidrar också.
  Hoppas att du bloggar om hur det har gått. Även om det går åt skogen så tjatar du ju faktiskt aldrig om jobbletandet – du funderar ju bara ;-)

  PS. Ljuset i skogen ovan är underbar – du går mot det, ser du:-). Vet inte vad du gjorde men ”vykortet” är helt underbart. DS

  1. Men jag är inte van och skulle jag bara skriva skulle det vara betydligt enklare. Självklart ska jag berätta än hur, men det kan ju ta tid.

   Bara min vanliga lek i datorn.

 4. Your comment was added?? hummm…MEN JAG GER MIG INTE…!!!!!!!!!!!!

  Från o med nu lägger jag ner allt arbete o allt jag tänkt göra så håller jag alla tummar (lånar gubben oxå), alla tår o ja jag håller i håret med FÖR DIG.
  Kramiz

 5. Your comment was added?? hummm…MEN JAG GER MIG INTE…!!!!!!!!!!!!

  Från o med nu lägger jag ner allt arbete o allt jag tänkt göra så håller jag alla tummar (lånar gubben oxå), alla tår o ja jag håller i håret med FÖR DIG.

  Kramiz

Tycker om din kommentar