10 svar på “Ljusspel …”

  1. Tack och det är ju kul att leka med bilder. Ursprungsbilden är ett mindre bra foto med ljus i natten i en stuga i skogen. Jag har redigerat i elements, eftersom min bilddator pajat och nu har jag bara det att tillgå, med olika lager och mycket svart samt med olika oskärpor och förvrägningar och sedan med mycket lite förändringar av de övriga färgerna.

 1. Eftersom det här inlägget är ditt senaste så vill jag börja med att tacka dig så oerhört mycket för ”livshanken” och det fina kortet. Vilken omtanke och vilken oerhörd rolig överraskning. Helt otippad och helt spontant – det är du Margareta!!! 1 000 tack. (har även lagt upp den fina hälsningen på bloggen såklart:-)))

  Vad du har gjort med dessa surrealistiska skogsbilderna går över mitt förstånd men jag håller helt med ormbunke. Skitballa effekter å helt i min stil såklart:-)

  1. Du har läst mitt svar hos dig på bloggen angående överraskningen. Det är så kul och absolut ingen annan som jag känner som blir glad över en rostig och böjd spik srån Laxholmen i Norrbotten. =)

   Jag har bara lekt lite med ljuset i skogen, den speciella skogen med mycket ljus en gång.

 2. Har också suttit och lekt under em. får se om det blir någon publ.Hade du varit en känd konstnär hade du nog fått en halv miljon för tavlorna.Ha de gott i helgen. Själv skall jag på ett-årskalas. Kram Anita

 3. Vänta här nu….sånna ljus har jag aldrig sett i vår skog…men de var vackert. I och för sig är jag aldrig i skogen när de är mörkt där, för då är alla troll där och dom är jag rädd för.

  Kan jag nu äntligen släppa loss mina tummar o tår. T A C K ……..

  Trevlig helg kamrat.
  Kramiz Anki

  1. Vi vistas inte i samma skog =) men den här skogen var speciell och det var ganska mycket ljus i den. Jag har väl skrivit att du nu kan släppa loss.

Tycker om din kommentar